Det har länge ryktats om att den skandalomsusade före detta mästaren Jon Jones är på väg tillbaka till buren. Han är just nu i limbo efter att ha testat positivt för en andra gång men många spekulerar om att “Bones” Jones kan komma att frias från misstankarna och därmed få återvända till UFC.

I samband med att Jones i dagarna besökte UFCs Performance Institute så späddes ryktena på ytterligare. Relevant för en eventuell retur till buren är också vem Jones kan komma att möta och där är svenska Alexander Gustafsson en toppkandidat.

Nu verkar det som oddsmakarna fått nys om en eventuell returmatch och har därmed släppt odds inför Jones vs. Gustafsson 2:

 

Jon Jones (1.43) vs. Alexander Gustafsson (3.00)

 


UFC 230: Jones vs. Gustafsson 2

Jones och Gustafsson möttes för fem år sedan under UFC 165 i en match som har gått till historien som en av organisationens bästa genom tiderna.

“The Mauler” kom att pressa Jones som ingen annan men lyckades inte övertyga domarna som gav vinsten till “Bones” via enhälligt domslut.

Sedan dess har Gustafsson jagat en returmatch men Jones problem utanför buren har gjort att inget materialiserats. Nu kan det dock bli så att vi kan få se Jones vs. Gustafsson 2 och om ryktena stämmer så kan det komma att hända redan under UFC 230 den 3 november!

 

Vem har du som vinnare?