UFC London kommer att bjuda på fyra matcher under kvällens huvudkort där det hela kulminerar med en huvudmatch där den före detta tungviktsmästaren Fabricio Werdum tar sig an den ryska talangen Alexander Volkov.

Huvudkortet drar igång 22:00 svensk tid och ser för närvarande ut som följande (odds inom parentes):

  • Tungvikt: #3 Fabricio Werdum (1.55) vs. #8 Alexander Volkov (2.60)
  • Lätt tungvikt: #4 Jimi Manuwa (1.50) vs. #11 Jan Blachowicz (2.40)
  • Bantamvikt: Tom Duquesnoy (1.27) vs. Terrion Ware (4.12)
  • Weltervikt: #15 Leon Edwards (1.50) vs. Peter Sobotta (2.75)

UFC London – Våra bets på huvudkortet

Weltervikt: #15 Leon Edwards (1.50) vs. Peter Sobotta (2.75)

I den första matchen ser vi hemmafavoriten Edwards ta sig an Sobotta i vad vi förväntar oss bli en hård och aggressiv kamp. Sobotta kommer tillbaka efter en imponerande vinst mot Ben Saunder och har under tiden bland annat opererat sin hand.

Edwards har en riktigt bra boxning och kan komma att bli en framtida stjärna. Sobotta är dock en renodlad veteran, pressar alltid framåt och har dessutom BJJ av rang. Sobottas största chans kommer att vara att ta ned matchen på mattan men kommer sannolikt att bli isärplockad av Edwards stående.

Vi kommer att betta:Älskar du UFC? Få en grym MMA-bonus på 200 % – Snabbt och enkelt


Bantamvikt: Tom Duquesnoy (1.27) vs. Terrion Ware (4.12)

Tom Duquesnoy tar med sig massor av hype inför karriärens tredje UFC-match – och med all rätt. Den franska fightern är 24 år och har ett matchfacit på 15-2-1 NC och hans förluster har kommit mot begåvade fighters som exempelvis Cody Stamann. Jag är förvånad över att UFC inte väljer att bygga upp honom ännu mer och istället matchar honom mot en legit motståndare som Terrion Ware. Skulle dessa herrar mötas tio gånger tror jag Duquesnoy vinner de flesta men Ware har definitivt en stor chans då han har en granithaka och alltid pressar.

Det frestar att lägga en slant på Ware men vi tror ändå att Duquesnoy tekniska övertag och kvickhet kommer att leda honom till vinst. Dock inte via avslut.

Vi kommer att betta:


Superkampanj: Få TJUGO gånger pengarna med Oliver Enkamp i helgen!Lätt tungvikt: #4 Jimi Manuwa (1.50) vs. #11 Jan Blachowicz (2.40)

Detta är en av huvudkortets mest intressanta matcher. Det är andra gången som Jimi Manuwa och Jan Blachowicz möts i buren men trots att polacken Blachowicz har förlorat en stor del av sina senaste matcher så har den uppmärksamme sett att han gjort stora förändringar i sitt game. Han hade tidigare en granithaka och en stående talang men nu har han dessutom lagt till grym kondition och vassa kombinationer.

Manuwa i sin tur förlitar sig på explosivitet men börjar bli till åren och har dessutom en suspekt haka. Vi tror på Blachowicz i denna matchning men är osäkra på utgången, blir det domslut eller avslut?

Vi kommer att betta:


Tungvikt: #3 Fabricio Werdum (1.55) vs. #8 Alexander Volkov (2.60)

Werdum har länge varit i toppen av tungviktsklassen och med all rätt. Den brasilianska slagskämpen har slagit några av sportens legender men har dock sett relativt medioker i sina senaste matcher. Speciellt matchen mot Marcin Tybura var alldeles för jämn för Werdums nivå och fick oss att fråga oss om åldern (40 år) börjar ta ut sin rätt? Volkov är i sin tur på uppgång och har en fysik som kommer ställa till problem för många fighter i divisionen. Werdums fördel är hans BJJ av världsklass och om han väljer att fokusera på denna fördel kan detta bli en relativt enkel match för brasilianaren. Väljer han dock att utbyta slag med Volkov kan vi dock komma att få se en rejäl överraskning inför London-publiken.

Vi kommer att betta:


PSA: No chairs will be allowed in the Octagon on fight night. #UFCLondon

A post shared by ufc (@ufc) on


Lönsamma kombinationer

Odds: 13.38

Odds: 9.53

 

Vilka är dina bets?