UFC on FOX 29 kommer att bjuda på några riktigt intressanta matcher då bland annat två toppnamn i lättviktsklassen kommer att göra upp. Topprankade Dustin Poirier siktar på att fortsätta sitt segertåg genom att besegra den före detta WSOF-mästaren Justin Gaethje under kvällens huvudmatch.

Inför galan har Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds satt ihop några boostade superodds som gör att du kan utöka din spelkassa på ett snabbt sätt. Du har tre olika specialodds att välja mellan:


Älskar du UFC? Få en grym MMA-bonus på 200 % – Snabbt och enkelt


Boostade odds inför UFC on FOX 29

För att vinna med hjälp av de boostade oddsen så måste samtliga fighters vinna sina matcher. Kolla in genomgången av specialoddsen här nedan:

Kombination 1 (14.30 i odds)

  • Michelle Waterson möter Cortney Casey
  • Carlos Condit möter Alex Oliveira
  • Justin Gaethje möter Dustin Poirier

Utvärdering: Alla tre fighters är underdogs men långt ifrån borträknade från chansen att vinna. Waterson är närmast sin motståndare i odds men vi ger både Condit och Gaethje en stor chans att ta hem vinsten i helgen.


UFC on FOX 29: Poirier vs. Gaethje – Kolla in tiderna, oddsen och matchkortet


Kombination 2 (10.74 i odds)

  • Luke Sanders möter Patrick Williams
  • Krzysztof Jotko möter Brad Tavares
  • Tim Boetsch möter Antonio Carlos Junior

Utvärdering: Sanders öppnar upp som klar favorit i en match han bör vinna. Jotko vs. Tavares är helt klart jämnare men Jotko öppnar upp som favorit och har sett mycket bra ut i sina senaste matcher, trots resultat. Boetsch är jokern i denna kombination och öppnar upp som klar underdog mot Carlos Junior. Oddsen är lägre på denna kombination men risken är också mycket mindre – helt klart spelvärd rad.

Kombination 3 (4.00 i odds)

  • Yushin Okami möter Dhiego Lima
  • Arjan Bhullar möter Adam Wieczorek
  • Israel Adesanya möter Marvin Vettori

Utvärdering: Alla tre fighters öppnar upp som favoriter även om det är en hårfin skillnad mellan Okami och Lima. Det är just Okami som blir jokern i denna kombo och det är osäkert i vilken form som den japanska fightern dyker upp i. Lima är en farlig motståndare men såg också ojämn ut i sina matcher under TUF 25.

 

Vilken kombo kommer du att köra på?