Det var många som ställde sig tveksamma inför nyheten om att den före detta welterviktsmästaren Georges St-Pierre skulle göra sin comeback.

Inte nog med att han hade varit borta från tävla i över fyra år, han skulle också återvända till mellanviktsklassen och ta sig an divisionsmästaren Michael “The Count” Bisping.

“Rush” St-Pierres återkomst kom att byta både datum och motståndare men den 4 november klev han in i buren för att ta sig an Bisping i kvällens huvudmatch.

McGregor vs. St-Pierre – Oddsen

En av de sidor som släppt oddsen på en potentiell match mellan de två superstjärnorna är Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds. Där är St-Pierre favoriten med oddset 1.70 medan McGregor ger 2.26 gånger pengarna.


Registrera dig här


Det betyder att du får 2260 kronor om du bettar 1000 kr på “The Notorious” medan du får ut 1700 kr om du väljer att satsa på “Rush”.

En av fyra fighters med två bälten

Efter två hårda ronder lyckades St-Pierre i tredje få ned och strypa ut Bisping för att vinna mellanviktsbältet. Han skrev därmed in sig i historien som en av fyra fighters som haft UFC-bälten i flera viktklasser och förlängde även sin vinstsvit till tretton raka.

Conor McGregor (vänster) och Georges St-Pierre (höger). Foto: Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images / Joe Camporeale-USA TODAY Sports

Mästare mot mästare

Frågan som många ställer sig nu är vilken motståndare som St-Pierre kommer att möta härnäst. I sitt kontrakt med UFC står det att “Rush” måste försvara sitt mellanviktsbälte men det verkar redan som att kanadensaren börjar få kalla fötter.

En potentiell motståndare och en “superfight” utan dess like vore match mot den regerande lättviktsmästaren Conor “The Notorious” McGregor.

McGregor har inte varit i buren sedan han besegrade Eddie Alvarez och blev första fighter att inneha två UFC-bälten samtidigt. Han har dock inte legat på latsidan då han den 26 augusti gjorde sin professionella boxningsdebut då han tog sig an den obesegrade Floyd “Money” Mayweather, en match irländaren förlorade via TKO i tionde ronden.

I skrivande stund är inga datum klara för varken Georges St-Pierres eller Conor McGregors nästa match.

St-Pierre som favorit och McGregor som underdog, hade du väntat dig dessa odds?

 

Vem tror du hade vunnit mellan McGregor och St-Pierre?