När UFCs president Dana White gästade podcasten UFC Unfiltered med Matt Serra och Jim Norton så delade han med sig av en mängd av spännande nyheter. Han avslöjade bland annat att de planerar att boka in en supermatch mellan den före detta mellanviktsmästaren Luke Rockhold och den svenskan talangen Alexander Gustafsson.

White sade också att de just nu försöker få till en match mellan den före detta mästaren Georges St-Pierre och den omåttligt populära fightern Nate Diaz.

“It is true and they would fight at 155-pounds,” sa White till Serra och Norton i UFC unfiltered.


Registrera dig på Ohmbet – Få 200 % i MMA-bonus!


Oddsen för Georges St-Pierre vs. Nate Diaz

Ohmbet – Bettingsidan för världens bästa UFC-odds satsar hårt på MMA-betting och inför den ryktade matchen mellan St-Pierre och Diaz har de släppt odds som du kan ta del utav här på FightOdds.

Vem tror du själv skulle gå hem med segern om Diaz och “GSP” möttes i oktagonen? Här är de officiella oddsen inför en potentiell match:

 

Georges St-Pierre (1.37) vs. Nate Diaz (3.30)

 

Inte helt oväntat så öppnar St-Pierre upp som favorit över Diaz.

Båda fighters har varit borta från buren under en längre period då St-Pierre inte tävlat sedan han besegrade den dåvarande mellanviktsmästaren Michael Bisping i en titelmatch i november 2017.

“Rush” St-Pierre kom senare att lämna ifrån sig bältet efter att ha avslöjat att han drabbats av en kronisk tarmsjukdom som kunde hålla honom borta från tävlan i flera år.

Diaz har i sin tur inte tävlat sedan han förlorade returmatchen mot Conor McGregor i augusti 2016. Fem månader tidigare hade han strypt ut “The Notorious” i andra ronden och tagit hem karriärens största seger samt en rejäl lönecheck.

Än så länge har matchen inte bekräftat men Diaz har öppet gått ut och anklagat St-Pierre för att vara en fuskare och sköt ned matchen tills den kanadensiska MMA-legenden hade förklarat sig.

 

Vill du se St-Pierre vs. Diaz?