Daniel Cormier kom att skriva historia då han den 7 juli knockade Stipe Miocic och blev andra fighter i historien att hålla i två UFC-bälten samtidigt. Det dröjde dock inte lång tid innan hans nästa motståndare var klar. Cormier bjöd in den före detta tungviktsmästaren Brock Lesnar in i buren och blev hånad under sitt historiska ögonblick.

UFC kunde efteråt bekräfta att Lesnar skulle bli Cormiers nästa motståndare i en titelmatch om tungviktsbältet och det bäddar för en riktig supermatch mellan två av tungviktsklassens största namn.

Inför supermatchen, som ännu inte har något datum, så har Ohmbet – Bettingsidan med världen bästa UFC-odds släppt oddsen inför titelmatchen:

 

Daniel Cormier (1.40) vs. Brock Lesnar (3.16)

 


USADA avslöjar när Brock Lesnar kan utmana Daniel Cormier om bältet


Lesnar har inte tävlat sedan 2016

Det var många som reagerade på att det skulle bli Lesnar som skulle få nästa titelchans. Den populära WWE-skådespelaren har inte varit i buren sedan hans UFC 200-vinst över Mark Hunt där han tog hem ett enhälligt domslut.

Vinsten kom dock att ogiltigförklaras efter att det visat sig att Lesnar testat positivt.

Det betyder att Lesnar inte haft en officiell vinst i oktagonen sedan 2010 då han försvarade tungviktstiteln mot Shane Carwin.

Cormier har i sin tur endast förlorat mot Jon Jones i sin professionella karriär och är vida erkänd som en av historiens bästa MMA-fighters.

 

Vem tror du vinner?