Under UFC 217 den 4 november så överraskade Rose Namajunas MMA-världen då hon knockade den tidigare obesegrade Joanna Jedrzejczyk i första ronden.

Trots att det fanns en hel del som hade “Thug” Rose som vinnare på förhand så var det få som trodde att hon skulle dominera den polska mästarinnan och knocka henne på strax över tre minuter.

Nu står det klart att Namajunas kommer att försvara sitt bälte under UFC 223 då hon på nytt tar sig an Jedrzejczyk i en kamp om stråviktstiteln.

Jedrzejczyk öppnar upp som favorit

Inför titelmatchen som körs den 7 april så öppnar Jedrzejczyk upp som favorit trots att hon blev dominerad sist.

Det hela kan ha att göra med polskans viktminskning som hon själv sagt var den värsta i hennes liv och att hon “är lycklig att fortfarande vara i liv”.

Såhär ser oddsen ut inför UFC 223:

 

Rose Namajunas (2.47) vs. Joanna Jedrzejczyk (1.60)

 

I takt med att galan kommer att börja närma sig så kommer du även att få fler alternativ, inklusive sätt som matchen slutar, antal ronder, livebetting osv.

UFC 223 kommer även att bjuda på en efterlängtad lättviktsmatch mellan interrimmästaren Tony Ferguson och #2-rankade Khabib Nurmagomedov. Vi har självklart kollat upp oddsen åt dig så att du redan nu kan förbereda dig inför storgalan!

 

Kolla in oddsen för Nurmagomedov vs. Ferguson!