Registrera dig på Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds


Den 20 januari kommer en av de mest intressanta tungviktsmatcherna i UFC att äntligen gå av stapeln då divisionsmästaren Stipe Miocic kommer att försvara sitt bälte mot stjärnskottet Francis Ngannou.

Förutom bältet så kommer även Miocic att försöka skriva historia då han kommer att bli första mästaren att försvara bältet tre gånger om han lyckas besegra “The Predator” Ngannou.

Inför det efterlängtade mötet har Ohmbet satt ihop odds som kan komma att förgylla titelmatchen:

 

Stipe Miocic (2.60) vs. Francis Ngannou (1.55)

 


Vad talar för en vinst för “The Predator”?

Ngannou har under sin tvååriga UFC-karriär gjort sig ett namn som en mycket fruktad fighter som har oanad kraft.

Han har bland annat slagit världsrekord för det kraftigaste slaget någonsin uppmätt och det var en kvalité som han visade upp när han knockade den topprankade MMA-veteranen Alistair Overeem i början av december.

Förutom sin kraft så har Ngannou också visat sig vara en tålmodig fighter som väntar på sin chans och när han mötte Anthony Hamilton i december 2016 så visade han att han även har möjligheten att avsluta sina motståndare på mattan.

Miocic är dock hans svåraste utmaning hittills och kommer säkerligen att testa “The Predator” på många olika sätt. Vi kan säkerligen förvänta oss att tungviktsmästaren Miocic kommer att försöka ta Ngannou till de senare ronderna för att se hur väl han för sig, men för att komma dit måste han först överleva några av världens hårdaste slag.

 

Vem har du som vinnare?