Helgens UFC on FOX 26:  Lawler vs. Dos Anjos kommer bland annat att visa oss vem som kommer att få nästa titelchans i welterviktsklassen då den före detta divisionsmästaren Robbie Lawler ryker ihop med den före detta lättviktsmästaren Rafael dos Anjos.

Totalt kommer vi att få se tolv högkvalitativa matcher och självklart finns det en hel del pengar att hämta på matchkortet.


Superoddsen: Få tio gånger pengarna om Mike Perry vinner i helgen!Vinn en drömresa till Las Vegas och se UFC 219 Live!


Matcher att betta på

Det finns ett par matcher på matchkortet som du kan använda som ben till dina bettingrader. Dessa är tre matcher som du kan använda som “säkra bet”:

Vinnare: Elliot (1,40), Lamas (1,37) och Trujillo (1,55)

Vidare så finns det ett par matcher som inte är lika säkra men som definitivt förtjänar att ta en närmare titt på:

Lätt tungvikt: #3 Glover Teixeira vs. #7 Misha Cirkunov

Matchen mellan Glover Teixeira och Misha Cirkunov kan komma att överraska men vi förväntar oss att se en hungrig Cirkunov som är redo att återvända till sin position som en av divisionens hetaste namn. Båda fighters har förlorat sin senaste men Teixeira är både äldre och har tagit mycket stryk under sina senaste matcher medan Cirkunov sett otroligt vass ut fram till att han blev tokknockad av Volkan Oezdemir.

Rekommendation: Cirkunov via submission.

Weltervikt: #2 Robbie Lawler vs. #4 Rafael dos Anjos

Kvällens huvudmatch är en svår nöt att knäcka då båda fighters bjuder på en imponerande arsenal av attacker och vida erfarenhet. Det som talar emot Lawler är hans förmåga att ta stryk och hans ground game som vi oftast inte ser mycket av. Rafael dos Anjos har i sin tur aldrig mött någon som Lawler och kommer dessutom att vara i underläge när det kommer till längd och räckvidd.

“RDA” är dock explosiv och har grym kondition. Det mest intressanta kommer att ske på mattan med “RDA” i topposition.

Rekommendation: Dos Anjos via TKO


Registrera dig på Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds


 

Vilka är dina bästa bets?