Den regerande bantamviktsmästaren T.J. Dillashaw är nästa man som kan komma att hålla i två UFC-bälten samtidigt. Ännu är inget färdigställt men allt tyder på att “Killashaw” kommer att ta sig an den regerande flugviktsmästaren Henry Cejudo i en flugviktsmatch den 26 januari.

Inte nog med det, det ryktas även om flugviktsklassen kommer att upplösas, vilket i sådana fall kan betyda att denna match är den sista i UFC. Inför titelmatchen har Ohmbet släppt sina offciella odds och Cejudo öppnar upp som underdog i sin egna division.

 

Henry Cejudo (2.60) vs. T.J. Dillashaw (1.55)

 

Cejudo vann flugviktstiteln via delat domslut i början av augusti och blev därmed den andra fighter att hålla i titeln. Dessförinnan hade Demetrious Johnson dominerat divisionen sedan 2012. Det var Cejudos tredje raka vinst efter att ha besegrat Wilson Reis och Sergio Pettis under 2017.

Dillashaw har i sin tur fyra raka vinster efter att ha förlorat bältet mot Dominick Cruz i början av 2016. I november 2017 knockade han Cody Garbrandt i en titelmatch och han följde sedan upp med ytterligare en TKO-vinst i augusti.

 

Vem tror du vinner mellan Cejudo och Dillashaw?