Khabib Nurmagomedov är inbokad för att möta Edson Barboza under UFC 219 men det är många som ställer sig frågandes inför mötet.

Ett av frågetecknen som ställts upp är om “The Eagle” Nurmagomedov kommer klara vikten och Ohmbet ger dig nu chansen att satsa en slant på just detta!


Registrera dig på Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds


Vinn pengar på Khabibs viktmiss

Trots att den obesegrade Nurmagomedov har gjort sig ett namn som en av världens mest talangfulla kämpar så har han också dragit med problem att klara vikten.

Senast i maj så var han inbokad för att möta Tony Ferguson men en misslyckad viktnedgång fick Nurmagomedov att ställa in matchen dagen innan.

Om du är en av dem som tror att Nurmagomedov kommer att få problem med vikten även inför UFC 219 den 30 december så kan du tjäna en slant med hjälp av Ohmbet. De ger nämligen oddsen 2,80 om du lägger en insats om att “The Eagle” Nurmagomedov INTE klarar av vikten på första försöket.

Låg 13 kg över viktgränsen

För en vecka sedan kunde MMAnytt.se avslöja att Nurmagomedovs träningskamrat Josh Thomson sagt att “The Eagle” låg 13 kg över viktgränsen inför hans match mot Barboza.

Uttalandet fick en rad reaktioner hos fans som ställde sig skeptiska till att Nurmagomedov skulle klara av viktgränsen.

Sedan dess har Nurmagomedov själv varit tystlåten kring vikten men än så länge fortsätter UFC 219 som förväntat.

Galan tar vid den 30 december i Las Vegas och i kvällens huvudmatch så möts fjäderviktsmästarinnan Cristiane “Cyborg” Justino och den före detta bantamviktsmästarinnan Holly Holm.

 

Klicka här för att satsa på Khabibs viktmiss!