Helgens UFC Fight Night 122 kommer bjuda på en hel del intressanta matcher då bland annat Michael Bisping återvänder till buren för att ta sig an Kelvin Gastelum i kvällens huvudmatch.


Superoddset: Betta på huvudmatchen – Få tolv gånger pengarna


Förutom ett superodds på huvudmatchen så finns det ett par matcher som du bör kika lite närmare på för att få chansen att dra hem lite extra pengar inför julhandeln.


Registrera dig på Ohmbet och spela idag!


Matcher att betta på

Fjädervikt: Wang Guan vs. Alex Caceres

På huvudkortet kommer den kinesiska kämpen Wang Guan att göra sin UFC-debut mot Alex Caceres. “The Dongbei Tiger” Guan har ett imponerande matchfacit på 19-1-1 men har inte mött någon som har samma erfarenhet eller stil som Caceres.

Dock så kan Caceres oortodoxa stil spela i händerna på Guan då han är en riktigt counter-puncher och ofta inväntar rätt tillfälle för att smälla till och avsluta matchen, något han gjort i tolv av sina sexton vinster.

Rekommendation: Satsa på Guan (2,26 gånger pengarna)

Tungvikt: Chase Sherman vs. Shamil Abdurakhimov

Chase Sherman inledde sin UFC-karriär med två förluster men har sedan dess vunnit två raka mot bland annat Rashad Coulter i ett klassisk krig som vann Fight of the Night.

Abdurakhimov är också 2-2 i sin UFC-karriär och förlorade sin senaste match mot Derrick Lewis där han såg riktigt seg och osäker ut. Han har blivit avslutad via TKO i sina två UFC-förluster och om det är någon som har både kraft och aggressivitet så är det “The Vanilla Gorilla” Sherman.

Rekommendation: Satsa på Sherman (2,20 gånger pengarna)

 

Vilka är dina bästa UFC-tips inför helgens gala??