UFCs lättviktsmästare “The Notorious” Conor McGregor gick en mycket uppmärksammad match mot boxningslegenden Floyd Mayweather den 26 augusti.

Trots att det var McGregors boxningsdebut så gick han ändå tio ronder mot den obesegrade “Money” Mayweather innan det tog slut via TKO. Nu ser det dock ut som att det kan komma att bli en returmatch mellan McGregor och Mayweather, fast denna gång i MMA (!).

Det är den respekterade journalisten Gareth A Davies som kommer med uppgifterna och skulle det visa sig vara sant så kan vi komma att få se en av historiens största matcher, för att inte tala om den enorma summa av pengar som McGregor och Mayweather skulle dra in.

Vår samarbetspartner Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds har inför den potentiella matchen tagit fram grymma odds för McGregor vs. Mayweather 2.

Inte helt överraskande så öppna McGregor upp som kraftig favorit medan en insats på Mayweather kommer att ge hela TJUGO gånger pengarna.

 

Conor McGregor (1.02) vs. Floyd Mayweather (20.00)

 

Om du satsar 1000 kr på Mayweather kommer du att dra hem 20 000 kr varav 19 000 kr är vinst. Samma insats på McGregor kommer endast att ge dig 20 kr i vinst.

Hur troligt är det då att vi kommer att få se en MMA-match mellan Mayweather och McGregor?

De två kämparna har den senaste tiden hållit på att munhuggas på sociala medier och speciellt Mayweather har gång på gång postat inlägg där han direkt insinuerar att han är på väg att göra sin MMA-debut:

Även UFCs president Dana White har blandat sig in i leken och säger att det är dags för Mayweather att vedergälla McGregor genom att stiga in i buren.

Än så länge är inget klart men fans över hela världen väntar på ett klart besked.

 

Vill du se McGregor vs. Mayweather 2 i MMA?