MMA & UFC odds

MMA är en av världens mest spännande sporter och de senaste åren har intresset fullkomligen exploderat i samband med färgstarka atleter som Conor McGregor, Ronda Rousey, Alexander Gustafsson och Jon Jones.

Dem som följt sporten vet att vad som helst kan hända vid varje given sekund och det är något som bidrar till att organisationer som UFC och Bellator har kommit att locka miljoner av tittare från hela världen.

Om du älskar MMA-underhållning från UFC och Bellator har du möjligheten att ytterligare förgylla några av de hundratals matcher som går av stapeln varje år. Med hjälp av generösa MMA- och UFC-odds kan du nämligen satsa en peng på dina favoritfighters och vinna stort!

FightOdds – Sveriges största jämförelsesida för MMA-odds!

Här på FightOdds.se samlar vi världens bästa UFC- och MMA-odds och presenterar dem på ett lättöverskådligt sätt. Ta del av grymma odds som sätter en guldkant på efterlängtade matcher mellan några av MMA-sportens mest talangfulla fighters.

Hos oss på FightOdds kan du enkelt ta del av världens bästa MMA- och UFC-odds från de största bettingbolagen. Gör snabba jämförelser och välj ut det bettingföretag som ger dig de bästa oddsen och har de mest generösa kampanjerna. Vi bjuder ständigt på tävlingar och give-away till våra lojala läsare så se till att följa oss på vår hemsida och Facebook-sida.

FightOdds samarbetar med de största och mest pålitliga aktörerna på bettingmarknaden och som Sveriges största sida för MMA-odds ser vi till att ta täten när det kommer till exempelvis UFC-odds.

Sportsbook

Hur fungerar MMA- och UFC-odds?

Vi vill inte bara erbjuda våra läsare grymma odds och kampanjerbjudanden, vi vill också hjälpa till att höja kunskapsnivån om MMA och förklara varför betting på UFC och MMA är en riktigt bra affär.
Med hjälp av våra erfarna samarbetspartners förklarar vi varför du bör satsa på Fighter X istället för Fighter Y och hur våra odds fungerar.

Låt oss titta på en potentiell supermatch mellan superstjärnorna Conor McGregor (2.10) och Georges St-Pierre (1.80). Siffrorna inom parentes är oddsen som bettingsidan Ohmbet just nu erbjuder. Klarar du av att utläsa vem de har som vinnare?

Om du svarade St-Pierre så har du rätt! Ju högre oddsen desto mindre troligt är det att resultatet sker (enligt bettingbolagen). Siffrorna visar också de pengar som du kan tjäna på ett bet. Om du skulle satsa 100 kr på McGregor och matchen blir av så skulle du att få 210 kr tillbaka om “The Notorious” lyckades ta hem seger.

Skulle du satsa 100 kr på St-Pierre så kommer du få 180 kr tillbaka om “Rush” klarar av att besegra den irländska superstjärnan.

Förutom denna typ av odds så kommer du även att finna liveodds, specialodds och tävlingar på FightOdds. Nu behöver du inte längre begränsa dina bet utan kan sitta och lägga insatser under en pågående match eller mellan ronder. Detta är framtiden inom betting och på FightOdds tar vi täten!