Nate Diaz har inte tävlat på över 520 dagar då han mötte och besegrades av Conor McGregor i en uppmärksammade returmatch. Sedan dess har det varit få nyheter kring Diaz fortsatta karriär inom UFC, fram tills nu.

I ett inlägg på Instagram så skrev Diaz att han är trött på att vänta på och att det inte finns någon spänning i fighting längre. Han fortsatte sedan med att avslöja när vi kan förvänta att han gör sin retur:

“Sick of sitting around waiting for you fuckers to do shit there’s no excitement in this fight shit step your games up I’ll see u around may, June.

Sincerely The Real Champ”


Eddie Alvarez och Kevin Lee vill möta Nick Diaz

Det tog inte lång tid efter att Diaz postat sitt inlägg innan han fick svar från minst två fighters. Både den före detta lättviktsmästaren Eddie Alvarez och den #7-rankade Kevin Lee.

Det är fortfarande oklart exakt när Diaz återvänder och vem han kommer att möta. Han har tidigare matchats mot den regerande welterviktsmästaren Tyron Woodley men den matchen föll igenom efter att det rapporterats att Diaz begärt alldeles för mycket pengar.

Under maj och juni så kommer UFC att anordna två PPV-galor: UFC 224 i Brasilien och UFC 225 i Kanada.

 

Vem vill du att Diaz möter i sin retur?