Under UFC 232 den 29 december är det återigen dags för topprankade Ilir Latifi att återvända till oktagonen för att fortsätta sin klättring mot UFC-toppen.

“Lyftkranen från Rosengård” befinner sig just nu på #3-plats i lätt tungviktsklassen och ytterligare en vinst kan komma att landa honom en titelchans.

I hans väg står den #6-rankade Corey Anderson som senast hoppade in som ersättare för Latifi och besegrade Glover Teixeira, hans andra vinst i rad.

Inför UFC 232: Latifi vs. Anderson så är Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds den enda sidan som just nu erbjuder grymma odds för den efterlängtade toppmatchen:

 

Ohmbet UFC-odds:

Ilir Latifi (1.60) vs. Corey Anderson (2.30)


UFC 232: Latifi vs. Anderson

Latifi har de senaste åren etablerat sig som en av lätt tungviktsklassens absoluta toppfighters och svensken har vunnit fem av sina sex senaste matcher i buren. Därför är oddsen höga för den talangfulla svensken.

I sin senaste match ströp han ut den före detta titelutmanaren Ovince Saint Preux i första ronden och förlängde därmed sin vinstsvit till två raka.

Anderson har också två raka vinster då han tagit hem domslutsvinster över Glover Teixeira och Patrick Cummins under 2018. Dessförinnan hade “Overtime” Anderson endast en vinst på fyra matcher.

UFC 232 körs den 29 december och förväntas bjuda på en titelmatch i fjädervikt mellan mästarinnan Cristiane “Cyborg” Justino och bantamviktsmästarinnan Amanda Nunes.

 

Latifi eller Anderson – Vem har du som vinnare?