Nu är det inte långt kvar till att oktagondörren stängs bakom några av UFCs största stjärnor och de på nytt befinner sig i buren för att kämpa om sin plats i världstoppen.

För några av dem står mer på spel än bara ära och berömmelse.

Welterviktsmästaren Tyron Woodley försvarar sin titel på nytt då han denna gång kommer stå öga mot öga mot den unga talangen Darren Till. För stråviktsmästarinna Nicco Montaño så blir det första gången som hon går in i buren för att riskera sin titel och hon har en stor utmaning framför sig i form av Valentina Shevchenko.


UFC 228 odds: mästarinnan Nicco Montano REJÄL underdog inför titelförsvaret


UFC 228 boostade specialodds

Den efterlängtade galan kommer bland annat att bjuda på matcher med en hel del spännande fighters som Zabit Magomedsharipov, Jimmie Rivera, Aljamain Sterling och Jessica Andrade m.fl.

Kolla in tiderna, oddsen och matchkortet inför UFC 228!

Inför UFC 228 kan du sätta en guldkant på galan genom ta del av boostade specialodds som FightOdds och Ohmbet erbjuder. Vad sägs om 5, 10 eller 15 gånger pengarna?

Det är vad du kan ta del utav på Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds:


Hur tar du del av UFC-oddsen?

För att kunna spela på ovanstående odds så behöver du endast surfa in på Ohmbet och klicka dig vidare till UFC. Special Bets där du enkelt kan lägga en insats.

100 kr på det sista alternativet ger dig 1500 kr i pengar tillbaka och det gör att du inte kommer att vilja missa en sekund av helgens underhållning – Var med och spela du också!

På FightOdds finner du mängder av specialodds och erbjudanden som innefattar betting på MMA, sporten som Ohmbet och vi alla älskar!

UFC Odds – Missa inte: