Ohmbet är bettingsidan som verkligen satsar på UFC- och MMA-odds! Nu står det klart att det är först i världen med att kunna erbjuda odds inför Jose Aldo vs. Jeremy Stephens och Joanna Jedrzejczyk vs. Tecia Torres under UFC on FOX 30 den 28 juli.

 

Jose Aldo (1.75) vs. Jeremy Stephens (2.00)

*

Joanna Jedrzejczyk (1.36) vs. Tecia Torres (3.00)

 


UFC on FOX 30 odds

Den före detta fjäderviktsmästaren Jose Aldo har endast vunnit en av sina fyra senaste matcher men tillhör fortfarande toppskiktet av den divisionen som han en gång regerade. Jeremy Stephens har i sin tur tre raka där han i sin senaste match brutalt avslutade Josh Emmett med armbågar och slag.

Även den före detta mästarinnan Joanna Jedrzejczyk kommer att försöka återvända till sina glansdagar då hon i sina två senaste matcher förlorat både titeln och sedan returmatchen till Rose Namajunas, hennes enda förluster i sin professionella karriär.

Tecia Torres är dock ingen lätt motståndare och “Tiny Tornado” har själv en vinst över Namajunas. Torres har gått segrande ur tre av sina fyra senaste matcher men ses som rejäl underdog mot den före detta mästarinnan Joanna.

I kvällens huvudmatch kommer vi få se en efterlängtad returmatch mellan Eddie Alvarez och Dustin Poirier. Kolla in fler UFC-odds genom att besöka Ohmbet.