Det utspelade sig rejäla skandalscener när Bellator 187 anordnades Dublin, Ireland igår.

UFCs lättviktsmästare Conor McGregor var på plats och efter att hans lagkamrat Charlie Ward lyckades vinna över John Redmond så valde “The Notorious” att bryta mot reglerna och hoppa in i buren.

Veterandomaren Marc Goddard reagerade snabbt på irländaren övertramp och försökte få honom ur buren men då tände McGregor till och puttade till domaren medan han gick emot den knockade Redmond.

Vakter äntrade även dem buren och försökte återställa ordningen men McGregor lät sig inte lugnas och försökte till och med att återvända till buren än en gång efter att han lämnat den för första gången.

OMG! Conor McGregor jumps in the cage at Bellator 187 and star…

OMG! Conor McGregor jumps in the cage at Bellator 187 and starts on Marc Goddard

Publicerat av MMAnytt.com den 10 november 2017

McGregorskandalen är nu viral

MMAnytt-reportern Jim Edwards var en av de första att lägga upp ett klipp på skandalscenerna och videon har i skrivande stund visats över en halv miljon gånger!

Bellator och andra närvarande har nu också lagt upp klipp ifrån kvällen och det är inget snacka om saken: McGregor har definitivt passerat gränsen för vad som är tillåtet:

Har inte tävlat inom MMA på över ett år

McGregor har inte tävlat sedan UFC 205 i november 2016 då han besegrade den dåvarande lättviktsmästaren Eddie Alvarez och blev den första i UFCs historia att ha två bälten i separata viktklasser.

Innan dess hade McGregor gått två matcher mot Nate Diaz i weltervikt varav han förlorade den första via submission och vann den andra via domslut.

Sedan dess har McGregor även haft en vända i boxningsringen då han utmanade den obesegrade boxningslegenden Floyd “Money” Mayweather i en match 26 augusti.

McGregor förlorade matchen via TKO i tionde ronden och sedan dess har det varit prat om att han kommer att återvända till UFC för att försvara sitt bälte.

Det har bland annat varit prat om en lättviktsmatch mot den regerande interrimmästaren i lättvikt Tony “El Cucuy” Ferguson som just nu har en vinstsvit på tio raka.

Nu kan dock McGregor förlora sitt bälte på grund av sitt oacceptabla uppförande i helgen.

 

Vad borde UFC göra med McGregor?