Ikväll kommer Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor att äntligen stå öga mot öga under den inplanerade presskonferensen!

Inför UFC 229 den 6 oktober har ingen av de båda superstjärnorna gjort mycket press men lyckligtvis så kommer UFC att bjuda på en efterlängtad presskonferens där mycket kan hända.

Vi kommer att få höra hur Nurmagomedov och McGregor interagerar med varandra och se om irländaren lyckas krypa under huden på “The Eagle”, som han gjort med så många andra motståndare.

Inför presskonferensen, som tar vid klockan 23.00 svensk tid, har Ohmbet satt ihop ett par unika odds som gör att du kan utöka din spelkassa på ett roligt sätt.

Tror du exempelvis att Khabib kommer att uttala sin berömda ord: “This is number one bullshit” eller att McGregor kommer att svära på ryska? Det kan du nu lägga en insats på:

 

UFC 229 odds

Inför UFC 229 finns det massor med spännande specialerbjudanden och odds som du kan ta del utav.

Missa inte att Ohmbet exempelvis lagt ut över 20 (!) unika odds inför titelmatchen mellan Khabib och McGregor. Klicka dig bara vidare på matchen och lägg en insats på resultat, antal nedtagningar eller i vilken rond du tror att matchen kommer avslutas!

 

Missa inte detta unika erbjudande!