Är du sugen på att börja betta på MMA och UFC? Då kommer veckans specialerbjudande att passa dig som handen i handsken. Ohmbet erbjuder nämligen ett helt riskfritt spel under helgens UFC Fight Night 125: Machida vs. Anders.

Det betyder att du som ny kund hos Ohmbet kan satsa 300 kr på valfri UFC-match. Skulle förlora så kommer behöver du inte oroa dig – Du får pengarna tillbaka!

I helgens huvudmatch kommer den före detta mästaren Lyoto Machida att ta sig an den talangfulla och obesegrade Eryk Anders som just nu har tio raka segrar, varav två varit i oktagonen.

Utöver Machida och Anders så kommer toppnamn som John Dodson och Valentina Shevchenko också att delta under galan som körs i Belém, Brasilien.

Är du sugen på att spela utan några som helst risker? 


UFC Fight Night 125: Machida vs. Anders – Kolla in tiderna och oddsen!


Ta del av Ohmbets specialerbjudande:

För att ta del av det exklusiva erbjudandet behöver du bara följa dessa enkla steg:


Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds!

Ohmbet är bettingsidan som bjuder på världens bästa UFC- och MMA-odds. Förutom specialerbjudanden så får du också spännande bonusar och exklusiva tävlingar som du inte hittar någon annanstans.

Kom ihåg att du kan ägna sig åt livebetting under UFC-galor med hjälp av Ohmbet. Det betyder att du vid varje given tidpunkt kan lägga en insats och få chansen att vinna stort.

Är du ny till MMA eller UFC-betting? Då passar det perfekt att utnyttja den exklusiva kampanjen och spela riskfritt i helgen!

 

Tveka inte – Spela riskfritt redan idag!