UFC 239 är en grym PPV gala i år. Jon Jones, Jorge Masvidal, Luke Rockhold & Diego Sanchez – de killarna är alltid roliga att titta på.
Och om du vill öka spänningen när du tittar på MMA, kan du överväga att satsa små belopp på specifika matcher under UFC 239 galan.
Jag tror att jag hittade en match som är värd att satsa pengar på.

UFC 239: Luke Rockhold 1.44 vs. 2.65 Jan Blachowicz

Tidigare UFC & Strikeforce-mästare, Luke Rockhold är en farlig kickboxer. Han är väl känd för sina förödande roundhouse sparkar till huvud och kropp. Rockhold är en southpaw, med vassa kroppssparkar.

Jan Blachowicz en av de bästa boxare i lätt tungvikten divisionen. Han kommer säkert att försöka stänga avståndet och försöka träffa Rockholds haka. Det är svårt att förutsäga Luke uthållighet eftersom nu flyttar han från 185 pund till 205 lb.

Luke har haft 17 månaders uppehåll, så hans form är lite tvivelaktig, men vi kan säga detsamma om Jan, som åkte på sin första knockout-förlust för några månader sedan.
Jag förväntar mig att den stående slag växlingen kommer att vara jämn, men förr eller senare kommer Rockhold att hitta en öppning för att ta ner Blachowicz och TKO honom på marken. Personligen satsar jag Luke vinner på odds 1,57, men dessa odds sjönk nyligen.
Men jag tror att det fortfarande finns något spelvärde på Rockhold att vinna i slutändan och jag kunde ta det.

UFC 239 Speltips: Rockhold vinner på avslut odds 2.20

Artikel skrivet av Maciej Grochowski