Rose Namajunas en av de bästa tjejerna som någonsin tävlar i MMA. Hennes stående är perfekt, hon slår hårt, och hennes mark och brottning är verkligen imponerande.

På senare tid har Namajunas visat att hennes boxning färdigheter är ett snäpp bättre än Joanna Jedrzejczyk.
Amerikanen kämpade i 25 minuter och genom att vinna den sista ronden så visade hon att konditionen finns där.

När det kommer till grapplingen är Namajunas ännu mer imponerande, hon rör sig fint på marken, och hotar motståndarna med submission försök.

Men hur matchar detta mot den brutala kraften av Jessica Andrade?
Den brasilianska tjejen Andrade kämpar som en arg pitbull och som rusar in med vilda slag. Jessicas slagväxling är inte riktigt tekniskt, men hennes vilda stil, kraft och granithaka låter henne bara svärma motståndaren med hårda slag.

Takedowns kommer att spela en stor roll för Andrade, eftersom hon vill ta ner sin motståndare till marken för att leverera ännu fler slag.
Jessica har otrolig kondition och genom att ständigt gå framåt tar det mycket energi från motståndarna.

Jag tror att Rose kommer ha framgång i början av matchen, men jag tror att förr eller senare kommer Jessica att bryta Namajunas, vars psyke är ömtålig.

Jag förväntar mig att Jessica antingen vinner genom domslut eller via TKO i 5:e ronden. Om jag kunde få odds på 1,80, skulle jag ta det, men 1,70 räcker inte för mig. Jag skulle rekommendera att antingen vänta på oddsändringar till hennes fördel eller att placera en live bet.

Min UFC/MMA speltips: live betta på Jessica Andrade
Fight Odds: Jessica Andrade 1,70 (sannolikhet = 59%)
Sannolikhet enligt mig: 60%

Artikel skrivet av Maciej Grochowski