Huvudmatchen på UFC på ESPN + 12 är kanske inte den största fighten, men det borde definitivt vara intressant. När Chan Sung Jung går in i oktagonen, är det nästan en garanti för en bra show.
Den här gången kommer den The korean Zombie att möta topp fjädervikt, Renato Carneiro och jag tror att det finns några intressanta spel på UFC betting.

UFC på ESPN + 12: Moicano vs Koreanska Zombie
Renato Moicano 1,50 odds vs. 2,60 Chan Sung Jung

Moicano är en mångsidig MMA fighter. Han har en bra jab, träffsäker kross och fina låga sparkar. Den brasilianska fightern använder brett spektrum av sparkar – till kroppen, inuti / utsida ben och huvudsparkar – och blandar dem snyggt med slag. Med detta sagt, så är han en fighter med hög volym, inte kraft, vilket gör hans kardio är bra. Han växlar ständigt från ortodox till southpaw. Förutom att vara en bra anfallare är Moicano också en begåvad grappler. Han skjuter inte ofta för takedowns, men när han sätter motståndare på mattan, är de i trubbel.

The Korean Zombie är också främst en anfallare. Jungs smeknamn passar honom snyggt, eftersom han inte är svår att slå, men han är extremt tuff. TKZ jagar vanligtvis sina motståndare och försöker bryta ner dem. Jung är en solid grappler själv, men jag tror att han borde undvika att brottas med Moicano.

Jag tror att detta kommer att bli en svår match för bägge. Carneiro är förmodligen lite bättre fighter, medan TKZ slår hårdare. Samtidigt är Jung mottaglig för sparkar och Moicano är längre fighter.
Båda killarna är tuffa och har sina vägar till seger. Den brasilianska bör hålla kampen i kickboxing avstånd eller leta efter takedown, medan koreanska bör gå mot närkamp.

Det är inte lätt att förutsäga, men jag tror att Renato Carneiro kommer att vinna detta genom beslut. 49-46.
Jag kan spela på Moicano på odds 1,60, men 1,50 är lite för låg för mig. Jag föredrar att ta över 2,5 ronder vid 1,65 odds. Modiga spelare kan vara intresserade av Carneiro genom beslut 3.50.

Mitt UFC speltips: över 2,5 ronder
Odds: 1,65 (sannolikhet = 61%)
Min sannolikhet: 65%

Artikel skrivet av Maciej Grochowski