Att satsa på tungviktigare medför alltid ytterligare risk, eftersom det är lättare att bli knockad av svagare motståndare som väger 120 kg än en kille på 80 kg.

Med det sagt tror jag att Walt Harris är en riktigt anständig satsning på 1,60.

The Big Ticket är en explosiv striker, som blandar slag med sparkar riktigt fint – särskilt för en tungviktare. Harris använder främre och runda sparkar, och hans Southpaw ställning gör dem ännu farligare.

Hans markspel är rått, men jag tror inte att denna kamp kommer att gå till marken innan någon fighter skadas dåligt.

Alexey Oleynik är en submissionspecialist känd för sina farliga Ezekiel Chokes, men hans brottning är på en mycket låg nivå. Vanligtvis försöker han clincha och ta sina motståndare ner på mattan, även om det betyder att han kommer att landa på ryggen – där han känner sig riktigt bekväm.

Det finns inget sätt Harris bör acceptera att vara på marken med Oleynik. Den 42-åriga ukrainaren är inte en tekniskt bra brottare, men han har några luriga trick för att ta kampen till marken. Med det sagt, känner Harris till många av dem, eftersom han brukade vara en sparringpartner till The Boa Constrictor.

Jag tror att kampen kommer att förbli på fötterna, där The Big Ticket kommer att ha en stor fördel, trots att Alexey också har tunga slag. Jag är inte säker på om han kommer att säkra en tidigt knockout, men desto längre matchen går, desto mer borde hans fördel öka, eftersom han har mycket bättre kondition.

Jag tror att Walt Harris är rätt satsning på 1,60.
Mitt val: Walt Harris 1,60
Implicit sannolikhet: 62,5%
Min sannolikhet: 70%

Skribent: Maciej Grochowski