I helgen kommer Ilir Latifi att stiga in i buren då han tar sig an den #5-rankade lätt tungviktaren Ovince Saint Preux. Den 34-åriga “Lyftkranen från Rosengård” Latifi befinner sig just nu på en #9-plats i rankingen och ännu en vinst kommer att slunga honom till toppen av divisionen och en potentiell titelchans under 2018.

Är du en av dem som kommer att heja fram Latifi till segern i helgen? Då ska du ta del av Ohmbets supererbjudande där du kan vinna hela femton gånger pengarna när Latifi tar hem segern över “OSP”.

Grymma odds på Ilir Latifi

Med Ohmbets specialodds på 15.00 är detta ett kampanjerbjudande som du inte får missa! Superoddsen gäller endast för Latifis match mot Saint Preux i helgen så se till att komma ihåg att lägga en insats och hålla tummarna för vår svenska supertalang.UFC on FOX 28 med Ilir Latifi – Kolla in tiderna, matchkortet och oddsen


Superodds med Ilir Latifi – Såhär gör du

Om du vill vara med och vinna med Ilir Latifi i helgen kan du följa dessa enkla steg:

  1. Registrera ett konto hos Ohmbet! (Bonuskod: Fightodds)
  2. Gör en insättning (minst 100 kr!)
  3. Satsa på Ilir Latifi till superoddset 15.00!

Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds har satsat på MMA sedan dag ett och fortsätter att skapa spännande tävlingar och bjuda på exklusiva kampanjer.

På Ohmbet hittar du bland annat UFC Livebetting och Ohmbets MMA Pick’Em, en tävling som kan liknas vid stryktipset för MMA där du är med och tävlar om 25 000 kr!

Se till att kolla in tiderna och oddsen och var med och vinn stort tillsammans ned Ohmbet och Ilir Latifi i helgen!

 

Få femton gånger pengarna med Ilir Latifi!