Nu är det snart dags för helgens UFC Fight Night 126 där vi kommer att få se publikfavoriten Donald “Cowboy” Cerrone ta sig an toppfightern från Hawaii Yancy Medeiros under kvällens huvudmatch.

Förutom Cerrone vs. Medeiros kommer vi även att få se tungviktarna Derrick “The Black Best” Lewis och Marcin Tybura ryka ihop. De båda tungviktarna innehar en topp 10-placering i UFCs ranking men behöver säkra en vinst i helgen för att kunna kämpa mot toppnamnen och kanske få en titelchans i slutet av året.

Inför den spännande galan kan du ta del av ett supererbjudande från Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds. Med hjälp av Ohmbet kan du satsa upp till 500 kr HELT RISKFRITT under helgens gala. Det betyder att du får pengarna tillbaka även om du förlorar!

Spela riskfritt med Ohmbet – upp till 500 kr

Vem kommer du att satsa på under helgens gala? Som ny kund hos Ohmbet kommer du nämligen inte att behöva riskera en krona då du kommer att få pengarna tillbaka om du skulle satsa på fel fighter.

Om du älskar att betta på UFC och MMA är detta ett perfekt tillfälle för dig att komma igång utan att behöva riskera din spelkassa!

 

Tveka inte!

 

Ta del av kampanjerbjudandet – Såhär gör du

För att ta del av Ohmbets specialerbjudande behöver du bara följa några enkla steg:

  1. Registrera dig hos Ohmbet med bonuskoden “fightodds”
  2. Gör en valfri insättning
  3. Spela riskfritt för upp till 500 kr under UFC Fight Night 126

Ohmbet – Bettingsidan som satsar på MMA

Vår samarbetspartner Ohmbet har satsat på MMA sedan dag ett och bjuder ständigt på exklusiva kampanjer och tävlingar.

På Ohmbet.se hittar du spännande tjänster där du bland annat kan betta live på UFC-matcher och vara med och tävlar om 25 000 kr i Ohmbets MMA Pick’Em.

Låter det intressant? Spela riskfritt för 500 kr under helgens gala och ta del av oddsen och tiderna inför den spännande galan här!

Spela riskfritt för 500 kr redan idag!