I helgen kommer #3-rankade Brian Ortega att kliva in i buren på nytt då han går karriärens viktigaste match. 27-åringen kommer att stå öga mot öga mot MMA-veteranen Frankie Edgar i en match som sannolikt kommer att avgöra nästa titelutmanare i fjäderviktsklassen.

Inför den delade huvudmatchen har Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds satt ihop ännu en specialkampanj där du kan ta hem TIO gånger pengarna om “T-City” Ortega lyckas ta hem segern och slår sig in i den absoluta toppen av sin division.

Som obesegrad fighter med BJJ-färdigheter i världsklass ser Ortegas chanser mycket bra ut och han har gång på gång visat prov på att han ständigt utvecklas, speciellt i sin stående arsenal.

Tror du att Ortega kommer att ta hem sin sjätte raka seger i helgen? Då ska du ta del av Ohmbets specialkampanj där du kan vinna stort tillsammans med stjärnskottet från Kalifornien.Boostade UFC-odds på Ortega

Med superoddsen 10.00 i Ortegas favör är detta specialodds ännu en grym kampanj som kan komma att utöka din spelkassa. Senast i förra helgen kunde MMA-fans ta hem rejäla odds och vinster på Ilir Latifi och nu är det dags igen!

Spela på Ortega för tio gångerna pengarna och sätt en guldkant på den delade huvudmatchen redan nu!

Tio gånger pengarna – Såhär gör du

Om du vill vara med och vinna med Brian Ortega i helgen kan du följa dessa enkla steg:

  1. Registrera ett konto hos Ohmbet! (Bonuskod: fightodds)
  2. Gör en insättning (minst 100 kr!)
  3. Satsa på Brian Ortega till superoddset 15.00!

Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds har satsat på MMA sedan dag ett och fortsätter att skapa spännande tävlingar och bjuda på exklusiva kampanjer.

På Ohmbet hittar du bland annat UFC Livebetting och Ohmbets MMA Pick’Em, en tävling som kan liknas vid stryktipset för MMA där du är med och tävlar om 25 000 kr!

Se till att kolla in tiderna och oddsen och var med och vinn stort tillsammans ned Ohmbet och “T-City” Ortega i helgen!

 

Tror du på Ortega? Satsa här!