I helgen kommer fjäderviktsmästaren Max Holloway att för första gången försvara sitt bälte mot en av fjäderviktsklassens absoluta toppnamn i Jose Aldo.

Matchen kommer att markera deras andra möte under 2017 och på kvällens delade huvudkort kommer tungviktarna Alistair Overeem och Francis Ngannou att ryka ihop för en chans att fortsätta klättra mot toppen.

Nu bjuder Ohmbet på några riktiga superodds inför galan. Om du tror att det blir Aldo och Overeem som går segrande ur helgens två huvudmatcher så kan du dra hem arton gånger pengarna genom att följa denna länk.


Är du inte medlem hos Ohmbet? Registrera dig här!


Aldo och Overeem – Två legender

Från att Aldo MMA-debuterade i augusti 2004 så kom han att stiga till toppen av fjäderviktsklassen och höll bland annat i WEC-bältet innan organisationen köptes upp av UFC.

Innan han förlorade bältet till Conor McGregor så hade brasilianaren ett matchfacit på 25-1 och trots att han förlorade sin senaste match mot Holloway så finns det mycket som tyder på att Aldo kan komma att återvända som den dominerande mästare han en gång var.

Både Aldo och hans tränare har bland annat sagt att brasilianaren hade skadat sina ben innan den förra matchen men att han nu kunde använda sitt främsta vapen som vanligt, något som bör skrämma Holloway, speciellt om han sett matchen mellan Aldo och Urijah Faber – OUCH!

DO. NOT. BLINK. @AlistairOvereem & @FrancisNgannou battle for HW supremacy at #UFC218!

A post shared by ufc (@ufc) on

Overeem börjar i sin tur att närma sig 60 professionella matcher som MMA-fighter och har redan 14 matcher som kickboxare. Det finns få som är lika dekorerade som den holländska kämpen och i jämförelse med Ngannou (som endast har 11 professionella matcher) så är han en flerfaldig veteran.

Det som talar för Overeem är hans erfarenhet och det faktum att han sett det mesta inom buren. Han är dessutom mycket mer teknisk och snabb för sin storlek. Något mer som skulle kunna bli en avgörande faktor är att Ngannou ännu inte varit i tredje ronden i sin karriär.

Skulle Overeem lyckas hålla Ngannou på avstånd och trötta ut “The Predator” Ngannou finns det en möjlighet att han kan behålla medvetandet och gå hem med domslutet.