UFC 218 kommer att bjuda på en hel del spännande matcher då bland annat fjäderviktsbältet kommer att stå på spel. Som vanligt bjuder Ohmbet på generösa odds som öppnar upp möjligheten för dig att kunna tjäna lite pengar genom att satsa på dina favoritfighters.


Registrera dig på Omhmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds


Vinn på underdogs

UFC 218 är fullt med matcher där talangfulla fighters är underdogs. Några av dem som du bör överväga att satsa en slant på är följande:

Eddie Alvarez vs. Justin Gaethje

Matchen mellan Eddie Alvarez och Justin Gaethje kommer att bli ett rejält krig mellan två talangfulla fighters som inte är rädda för att stå och utbyta slag. Den före detta mästaren Alvarez har 2,60 i odds medan Gaethje ger en utdelning på 1,55. Man ska dock aldrig räkna bort den före detta mästaren Alvarez som har både hjärta och kraft att pressa på. Alvarez skulle dock tjäna mer på att implementera en strategi liknande när han vann mot Anthony Pettis och inte ge Gaethje tillräckligt med utrymme för att snurra upp en kaosartad storm.

Alistair Overeem vs. Francis Ngannou

Det är många som bortser från Alistair Oveerem i hans kommande match mot Francis Ngannou. Oveerem är definitivt den med mer teknik, fotarbete och erfarenhet men den stora frågan är om holländaren kommer att kunna hålla sig borta från Ngannous kraft i tre ronder. Oddsmakarna ger dig 2,55 i odds för Overeem och 1,47 för Ngannou men chanserna kommer med största sannolikhet att pendla i Oveerems favör om matchen tar sig till andra och speciellt tredje ronden.

Max Holloway vs. José Aldo

Huvudmatchen mellan fjäderviktsmästaren Max Holloway och Jose Aldo ger dig 1,35 i odds för Holloway medan Aldo ger 3,45 om brasilianaren skulle lyckas ta tillbaka bältet. Aldo ser dock ut att vara i bra form och har dessutom fått tillbaka ett av sina primära vapen i sparkar, något som han i stort inte använde under deras första möte.

Om du tror att alla tre underdogs tar hem segern kan du få hela 25 gånger pengarna.

Om du endast tror att Overeem och Aldo går hem med vinsten kan du ta del av Ohmbets specialbet på 18 gånger pengarna.

 

Vilka är dina bets?