Helgens UFC 219 är fullpackad med massor av spännande matcher som kan komma att röra om rejält i UFCs ranking.

I huvudmatchen kommer två av de kvinnliga divisionernas absoluta toppnamn att ryka ihop då den regerande fjäderviktsmästarinnan Cristiane “Cyborg” Justino kommer att försvara sitt bälte mot Holly Holm.


Registrera dig på Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds


Matcher att betta på

Är du intresserad av att satsa en slant på helgens UFC-gala och få chansen att ta hem en rejäl vinstpeng lagom till nyårsfirandet? Klart du är!

Vi har satt ihop en lista över matcher som du bör titta närmare på:

Cristiane “Cyborg” Justino (1,27) vs. Holly Holm (4,12)

Titelmatchen mellan “Cyborg” Justino och Holm kan komma att skriva om de kvinnliga divisionernas historia. Holm är kraftig underdog men det vore inte första gången som hon trotsar oddsen och tar hem segern.

Holm kommer med största sannolikhet att försöka utnyttja de fem ronderna till att skapa utrymme mellan sig själv och “Cyborg” och leta efter vinklar där hon kan skada och slutligen besegra brasilianskan.

Förutom rejäla odds så har Ohmbet även satt ihop en specialare där du får hela tjugo (!) gånger pengarna om Holm tar hem segern:


Lyckas Holm besegra “Cyborg”? Ohmbet ger dig hela 20 gånger pengarna!


Khabib Nurmagomedov (1,35) vs. Edson Barboza (3,45)

Obesegrade Khabib Nurmagomedov kommer att äntra buren för första gången på över ett år då han tar sig an den brasilianska lättviktaren Edson Barboza under helgens delade huvudmatch.

Oddsen är kraftigt i Nurmagomedovs favör och med all rätt då han sett väldigt vass ut i sina senaste framträdanden. Dock så blev han prickad av Michael Johnson och en stund såg det ut som att den Dagestan-födda kämpen skulle åka i backen.

Barboza är fighter av kaliber och har en av organisationens mest förödande sparkar och knän som han dessutom kan landa på millisekunder.

Vad är det då som talar för Barboza? Inför matchen har Nurmagomedov bland annat sagt att han förbättrar sitt stående game och att han siktar på att avsluta brasilianaren upprätt.

Ju längre matchen håller sig stående desto större chans kommer Barboza ha att landa sina sparkar och slag. Nurmagomedov vill bevisa att han är en komplett fighter men det kan komma att stå honom dyrt.

Cynthia Calvillo (1,40) vs. Carla Esparza (3,16)

Cynthia Calvillo går sin femte MMA-match under 2017 då hon möter den före detta stråviktsmästarinnan Carla Esparza.

Calvillo har utan tvekan visat att hon har vad som krävs för att bli en superstjärna men frågan är om hennes odds verkligen speglar hennes chanser mot “Cookie Monster” Esparza som är en brottare av rang.

På FightOdds-redaktionen är vi övertygade att Calvillo har en väldigt stor chans om matchen håller sig stående men vad händer om matchen går till mattan och Esparza lyckas hålla den där? Vi har ett antal bet på Esparza och det bör du också överväga!

 

Kolla in fullständiga odds och tider här!

Vilka är dina bets?