Om du tycker om UFC och gillar att betta så kommer du att älska Ohmbets MMA Pick’Em där du kan satsa så lite som 10 kr för en chans att ta hem hela 5000 kr under helgens gala!

Pick’Em kan liknas vid Stryktipset fast för MMA och om du har koll på dina fighters kommer du snabbt att vara i toppen och slåss om storvinsten.


Registrera dig på Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds


Vinn 5000 kr under helgens UFC 219

I helgen kommer fjäderviktsmästarinnan Cristiane “Cyborg” Santos att gå sitt första titelförsvar då hon möter Holly Holm under helgens huvudmatch.

Skulle “Cyborg” lyckas ta hem vinsten kommer hon att ytterligare cementera sin plats i MMA-historien som en av sportens allra främsta. Skulle Holm besegra brasilianskan kommer hon utan tvekan att bli ansedd som en av de främsta då hon redan har en vinst över giganten Ronda Rousey.

Du vet väl att Ohmbet ger dig ett galet specialodds där du får tjugo gånger pengarna om Holm vinner? Kika in denna länk och lägg en insats redan idag!

I den delade huvudmatchen kommer två av lättviktsklassen stornamn att ryka ihop då den obesegrade Khabib Nurmagomedov kommer att försöka besegra Edson Barboza och på nytt bevisa att han hör hemma i toppen av divisionen.

Om du är intresserad av att satsa en slant på helgens gala kan du ta del av några matcher som är värda att kolla in.


UFC 219: Matcher att betta på


Oddsen

OBS. Oddsen kan ändras – Besök Ohmbet för att se de senaste MMA-oddsen 

OBS. Oddsen kan ändras – Besök Ohmbet för att se de senaste MMA-oddsen 

Hur fungerar Ohmbets MMA Pick’Em?

  • Vad är MMA Pick’Em? MMA Pick’Em innebär att du spelar på alla matcher på en UFC-gala på en och samma kupong. Har du alla rätt får du inte bara ut din kupongvinst – utan även upp till 25 000 kronor från vinstpotten, allt beroende på antal matcher på galan och hur många andra som vinner.
  • Hur går jag med i MMA Pick’Em? Du går med i MMA Pick’Em genom att lägga ett eller flera multispel med minst 10 kronors insats per kupong. Varje spelare får ha upp till fem kuponger i en och samma omgång.
  • Varför spela MMA Pick’Em? MMA Pick’Em ger dig chansen att vinna stort på dina multispel, mer än någon annan bettingsida! I Pick’Em-utmaningen får du även ut vinster om du endast har ett fel.

UFC 219: Cyborg vs. Holm – Kolla in oddsen och tiderna


Hur vinner man?

Genom att spela i MMA Pick’Em har du chansen att ta hem 5000 kr genom att endast satsa 10 kr. Ta del av utdelningsstrukturen här nedan:

Använd din expertis för att ta hem storvinsten redan idag! Om du vill läsa mer om MMA Pick’Em samt ta del av de gällande reglerna och villkoren kan du klicka dig vidare här.

Där kan du också se vilka spelare som fått flest rätt under alla omgångar samt hur stora vinster som delats ut.

 

Vinn 5000 kr redan idag – Spela du också!