I helgen är det dags igen då UFC bjuder på en fullspäckad gala där två titlar står på spel. Inför galan kan du ta del av Ohmbets MMA Pick’Em där du kan satsa så lite som 10 kr för en chans att ta hem hela 25 000 kr under helgens gala!

Pick’Em kan liknas vid Stryktipset fast för MMA och om du har koll på dina fighters kommer du snabbt att vara i toppen och slåss om storvinsten.


Registrera dig på Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds


Vinn 25 000 kr under helgens UFC 220

Den 20 januari kommer Stipe Miocic försöka skriva historia då han siktar på sitt tredje framgångsrika titelförsvar, en bedrift som ingen tungviktare klarat av under UFCs historia. Han möter den fruktade fightern Francis Ngannou som fullkomligen plöjt igenom sina motståndare på sin väg till toppen.


Läs mer: Stipe Miocic vs. Francis Ngannou breakdown – Vem ska man satsa på?


Förutom tungviktstiteln så kommer även lätt tungviktsbältet att stå på spel då Daniel Cormier återvänder till buren efter den skandalomsusade matchen mot Jon Jones i juli. Han tar sig an schweizaren Volkan Oezdemir som har fem raka vinster och två raka KO-segrar.

Missa inte Ohmbets specialodds där du får hela tjugo gånger pengarna om du tror att Miocic och Volkan kommer att ta hem segrarna.

Totalt kommer 11 matcher att utspela sig under helgens UFC-gala och det betyder att hela 25 000 kr står på spel. Det enda du behöver är att satsa 10 kr för att vara med!

Oddsen

OBS. Oddsen kan ändras – Besök Ohmbet för att se de senaste MMA-oddsen!


Satsa 10 kr – Vinn 25 000 kr! 


Hur fungerar Ohmbets MMA Pick’Em?

  • Vad är MMA Pick’Em? MMA Pick’Em innebär att du spelar på alla matcher på en UFC-gala på en och samma kupong. Har du alla rätt får du inte bara ut din kupongvinst – utan även upp till 25 000 kronor från vinstpotten, allt beroende på antal matcher på galan och hur många andra som vinner.
  • Hur går jag med i MMA Pick’Em? Du går med i MMA Pick’Em genom att lägga ett eller flera multispel med minst 10 kronors insats per kupong. Varje spelare får ha upp till fem kuponger i en och samma omgång.
  • Varför spela MMA Pick’Em? MMA Pick’Em ger dig chansen att vinna stort på dina multispel, mer än någon annan bettingsida! I Pick’Em-utmaningen får du även ut vinster om du endast har ett fel.

UFC 220: Miocic vs. Ngannou – Tiderna och oddsen


Hur vinner man?

Genom att spela i MMA Pick’Em har du chansen att ta hem 5000 kr genom att endast satsa 10 kr. Ta del av utdelningsstrukturen här nedan:

Använd din expertis för att ta hem storvinsten redan idag! Om du vill läsa mer om MMA Pick’Em samt ta del av de gällande reglerna och villkoren kan du klicka dig vidare här.

Där kan du också se vilka spelare som fått flest rätt under alla omgångar samt hur stora vinster som delats ut.

 

Vinn 25 000 kr redan idag – Spela du också!