Helgens UFC 222 kommer bland annat att bjuda på en titelmatch i kvinnornas fjäderviktsklass då organisationens mästarinna Cristiane “Cyborg” Justino på nytt äntrar buren för att försvara sitt bälte.

Brasilianskan tar sig an UFC-debutanten Yana Kunitskaya men ryskan får inte en stor chans att vinna då bland annat Ohmbet ger sina medlemmar galna odds om ryskan skulle ta hem vinsten.

I den delade huvudmatchen kommer två av herrarnas bästa fjäderviktare att ryka ihop i en kamp om nästa titelmatch mot mästaren Max Holloway. MMA-veteranen Frankie Edgar tar sig an BJJ-specialisten Brian Ortega i en trerondare och just nu kan du få TIO gånger pengarna i en specialkampanj.


Bettinganalysen: Ska man betta på Frankie Edgar eller Brian Ortega?Tävla om 25 000 kr under UFC 222

Förutom de två huvudmatcherna så är Las Vegas-galan full av spännande matcher som kan vara värda att ta en närmare titt på. En av de matcher som fått mycket uppmärksamhet är matchen mellan Sean O’Malley som tar sig an Andre Soukhamthath.

Tungviktarna Stefan Struve och Andrei Arlovski återfinns också på huvudkortet och i den sista matchen under kvällens prelims så kommer den hypade stråviktaren Mackenzie Dern att äntligen göra sin UFC-debut då hon tar sig an Ashley Yoder.

Inför UFC 222 kan du tillsammans med Ohmbet få chansen att tävla om 25000 kr under galan. Det enda du behöver göra är att satsa på varenda match på galan och lägga minst 10 kr i insats.Totalt står 25 000 kr på spel – Din insats kan vara så liten som 10 kr!

 


UFC 222 – Oddsen

OBS. Kom ihåg att oddsen kan ändras. Se till att besöka Ohmbet för att se de senaste siffrorna!


Hur fungerar Ohmbets MMA Pick’Em?

  • Vad är MMA Pick’Em? MMA Pick’Em innebär att du spelar på alla matcher på en UFC-gala på en och samma kupong. Har du alla rätt får du inte bara ut din kupongvinst – utan är även med och tävlar om 25 000 kronor från vinstpotten, allt beroende på antal matcher på galan och hur många andra som vinner.
  • Hur går jag med i MMA Pick’Em? Du går med i MMA Pick’Em genom att lägga ett eller flera multispel med minst 10 kronor som insats per kupong. Varje spelare får ha upp till fem kuponger i en och samma omgång.
  • Varför spela MMA Pick’Em? MMA Pick’Em ger dig chansen att vinna stort på dina multispel, mer än någon annan bettingsida! I Pick’Em-utmaningen får du även ut vinster om du endast har ett fel.

Superkampanj: Vinn tio gånger pengarna med #3-rankade Brian Ortega


Hur vinner man?

Genom att spela i MMA Pick’Em har du chansen att tävla om 25 000 kr genom att endast satsa 10 kr. Ta del av utdelningsstrukturen här nedan:

Använd din expertis för att ta hem storvinsten redan idag! Om du vill läsa mer om MMA Pick’Em samt ta del av de gällande reglerna och villkoren kan du klicka dig vidare här.

Där kan du också se vilka spelare som fått flest rätt under alla omgångar samt hur stora vinster som delats ut.

 

Tävla om 25 000 kr redan idag – Spela du också!