I helgen kommer en av årets bästa galor att ta vid då UFC 225 anordnas i Chicago. Matchkortet är fullkomligen fullproppad av toppfighters från hela världen och totalt kommer två atleter att lämna arenan med bälten kring sina midjor.

I huvudmatchen kommer mellanviktsbältet att stå på spel då Robert Whittaker går sitt första titelförsvar mot sin tidigare motståndare Yoel Romero. Trots att det slutade med vinst för Whittaker sist så var det en hård och jämn kamp och allt tyder på detsamma igen.

I den delade huvudmatchen kommer vi att få se welterviktarna Rafael dos Anjos och Colby Covington slåss om interimbältet. Dessa två fighters tycker inte om varandra och när dörren stängs bakom dem kommer fansen att bjudas på en spännande match mellan två av divisionens bästa atleter.

Totalt kommer galan att bjuda på hela 13 matcher och för att göra det hela lite mer intressant kan du vara med i Ohmbets MMA Pick’Em där du med endast en insats på 10 kr kan vara med och tävla om tusentals kronor!


UFC 225: Kolla in tiderna, matchkortet och oddsen inför storgalan!Ohmbets MMA Pick’Em – 50 000 kr i potten!

För att vara med och tävla om 50 000 kr behöver du endast tippa hela matchkortet med tio kronor som insats.

Ohmbets Pick’Em kan liknas som Stryktipset fast för MMA och du kan vara med och vinna pengar vid varje UFC-gala.

Det är enkelt att vara med och delta i Pick’Em:

  1. Besök Ohmbet och gå in på “UFC PickEm“. Klicka dig från “Sport” –> MMA –> UFC Pick’Em. Klicka här för en snabblänk!
  2. Satsa minst 10 kr på din tipsrad. Kom ihåg att satsa på alla matcherna på en och samma kupong. Systemspel är inte tillåtet, endast kombinationer.

MMA Pick’Em – Utdelningsstruktur

Prispotten ändras från gala till gala och baseras på antal matcher på matchkortet. Utdelningen påverkas också av hur många som haft lika många rätt vid varje omgång.

  • Alla rätt ger dig 80 % av den aktuella prispotten
  • Ett fel ger dig 20 % av den aktuella prispotten

 

50 000 kr i prispotten – Vad väntar du på?!