UFC 227 är fullpackat med spännande matcher men för att göra allt lite mer intressant har Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds satt ihop några UFC-odds med extra boost som garanterat kommer göra galan ännu mer intressant.

Som vanligt får du boostade UFC-odds på utvalda matcher där du kan få upp till FEMTON gånger pengarna om exempelvis Cody Garbrandt vinner via domslut, Demetrious Johnson tar hem vinsten via avslut och Thiago Santos avslutar sin motståndare.

Totalt kan du ta del av tre boostade UFC-odds som du kan ta del utav här nedan:


Ohmbet UFC Superodds: 8 gånger pengar på Dillashaw eller Garbrandt


Såhär gör du för att ta del av specialoddsen

Ohmbet har satt ihop olika specialodds beroende på om du är en lojal spelare sedan tidigare eller om du funderar på att skapa ett nytt konto hos dem.

Vill du starta ett nytt konto hos Ohmbet så får du åtta gånger pengarna på antingen T.J. Dillashaw eller Cody Garbrandt och vill du ta del av boostade UFC-odds så kan du klicka dig vidare till UFC. Special Bets under MMA på deras bettingsida.

Om du väljer att skapa ett nytt konto så kan du självklart också ta del av de boostade UFC-oddsen för att ytterligare plussa på ditt spelkonto.

Personligen har vi valt att satsa pengar på den första och den tredje UFC-boosten. Du har väl inte heller missat vår UFC Betting Breakdown där vi tar en närmare titt på huvudmatchen mellan Dillashaw och Garbrandt?

 

Vilka specialodds tänker du spela på?