Zabit Magomedsharipov har klassats som en av framtidens stora UFC-stjärnor trots att han endast gått tre matcher i oktagonen. Under dessa framträdanden har han dock utmärkt sig som en väldigt kreativ fighter som tänker utanför ramarna.

I alla tre av sina matcher har han tagit hem utmärkelser, två av dem för Performance of the Night och en Fight of the Night mot Kyle Bochniak i april. Han har dock ännu inte mött något stort namn så därför var det många som kunde glädjas när han matchades mot Yair Rodriguez inför UFC 228.

Tyvärr kom matchen aldrig att materialiseras och istället kommer Zabit att möta Brandon Davis som fick ett UFC-kontrakt efter att ha vunnit under Dana White’s Tuesday Night Contender Series 4.

Zabit vs. Davis kommer att ta vid under huvudkortet men det är ingen som ger “Killer B” Davis en särskilt stor chans, inte minst oddsmakarna:

 

Zabit Magomedsharipov (1.08) vs. Brandon Davis (9.50)

 


Davis är dock inte det enda som du kan betta på inför UFC 228. Tillsammans med FightOdds kan du ta del av massor av UFC-odds som gör din gala-upplevelse lite mer intressant.

Missa inte detta inför UFC 228:

 

Vad väntar du på?