Den 6 oktober är det återigen dags för svenskan Lina Länsberg att kliva in i oktagonen. “The Elbow Queen” Länsberg är inplanerad att gå match under samma gala som lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov kommer att försvara sitt bälte mot Conor McGregor och det markerar hennes femte UFC-match.

Länsberg kommer att möta ryskan Yana Kunitskaya som gjorde sin UFC-debut i maj då hon besegrades av den nuvarande mästarinnan Cristiane “Cyborg” Justino via TKO.

Kommer Länsberg att kunna få till sin första vinstsvit i UFC genom att besegra Kunitskaya? Inför deras UFC-match har Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds satt ihop odds som du kan ta del utav här på FightOdds:

 

Lina Länsberg (2.32) vs. Yana Kunitskaya (1.67)UFC 229: Länsberg vs. Kunitskaya

Skulle Länsberg vinna så kommer hon avancera 3-2 i sin UFC-karriär medan Kunitskaya går upp till 1-1 vid vinst.

Skulle du välja att satsa 1000 kr på Länsberg och hon vinner så kommer du att få tillbaka 2320 kr. Samma insats på Kunitskaya ger dig 1670 kr med de ovanstående oddsen.

Kunitskaya är förhandstippad som favorit men oddsen förändras ständigt. Tror du att Länsberg kommer att vinna så är 2.32 bra odds att satsa på! Kom också ihåg att kolla in specialoddsen inför Nurmagomedov vs. McGregor här på FightOdds.se

UFC 229 går av stapeln den 6 oktober i Las Vegas.