Innan året är slut kan vi komma att få se en av de bästa matcherna i kvinnornas divisioner. Mästarinnorna Cristiane “Cyborg” Justino och Amanda Nunes är inplanerade att mötas under UFC 232 den 29 december och då kommer fjäderviktsbältet att stå på spel.

Inför mötet har Ohmbet – Bettingsidan som verkligen satsar på MMA lagt ut oddsen inför titelmatchen:

 

“Cyborg” Justino (1.35) vs. Amanda Nunes (3.25)

 


UFC 232: Cyborg vs. Nunes odds

“Cyborg” är vida ansedd att vara den bästa kvinnliga fightern i världen. Hon förlorade sin MMA-debut 2005 men har sedan dess vunnit alla sina matcher och tagit hem fjäderviktsbältet i både Strikeforce, Invicta och UFC.

Sedan 2016 tävlar hon i oktagonen där hon har fem segrar och fyra avslut. Frågan är dock om hon inte kommer att möta sin absolut svåraste motståndare under UFC 232 då bantamviktsmästarinnan Nunes kommer dela bur med henne?

Sedan “Lioness” Nunes gjorde sin UFC-debut 2013 så har hon nämligen gått tio matcher och vunnit nio, sju av dem via avslut. Hon har just nu sju raka vinster och har under sin vinstsvit besegrat toppnamn som Ronda Rousey, Miesha Tate och Valentina Shevchenko.

Både “Cyborg” och Nunes är kända för sin kraft men Nunes har också ett par submission-vinster medan “Cyborg” inte har en enda. Kan det bli nyckeln till vinst för den nederlagstippade Nunes?

Missa inte heller att kolla in oddsen inför Ilir Latifi vs. Corey Anderson som är inplanerade att mötas under samma gala.

 

Passa på att satsa nu och säkra dina odds!