UFC 241 kommer förmodligen bli en fantastisk gala. Daniel Cormier möter Stipe Miocic för andra gången, Paulo Costa möter skrämmande Yoel Romero och vi kommer äntligen att se ett mycket efterlängtad comeback av Nate Diaz, som möter Anthony Pettis.
Jag tror att alla dessa matcher är fantastiska att satsa på , men nu kommer jag att fokusera på huvudmatchen.

Trots att Miocic blev utslagen lyckades han orsaka Daniel Cormier några problem i sin första match. Det var tydligt att Miocic var mycket större och starkare kille. Det låter lustigt, men Stipe bromsade ner efter 2 minuter och sedan tog Cormier över. Med det sagt, till och med DC visade några tecken på trötthet, men jag är säker på att båda kommer att fokusera på deras cardio just nu. Jag tror att denna gång kommer det bli lite annorlunda, eftersom jag misstänker att Miocic lite bortsett från DC: s stanskraft, när han började ha en dominerande seger över Francis Ngannou. Jag vet att Cormier är mer begåvad fighter än Miocic, men DC blev just 40 år, han är överviktig och mycket mindre än utmanaren

Om Miocic skall vinna, måste han attackera DC aggressivt och sikta efter kroppen, som Jon Jones gjorde innan han slog ut Cormier. Jag tror inte att Stipe kan vinna den här matchen genom beslut, och förmodligen kommer DC att vinna senare ronder. Miocic behöver troligen en avslut. Jag tror att han kan uppnå det. När de träffades första gången rekommenderade jag att satsa på Cormier (https://www.fightodds.se/ufc-226-betting-breakdown-ska-man-satsa-pa-miocic-eller-cormier/) till 3.30 odds, men nu vred oddsen och vid 40 års ålder är det bara en fråga om tid.
I mina ögon är detta nästan 50-50 situation, och eftersom odds gynnar äldre, mindre kille, kommer jag att välja Miocic.
Jag är inte nöjd med 2,15 pengar, men jag gillar Miocic av KO på 2,75.

Mitt UFC Speltips:
Stipe Miocic vinner via KO 2.75
Sannolikhet: 36,4%
Min sannolikhet: 45%

Artikel skriven av Maciej Grochowski