Om du tycker om UFC och gillar att betta så kommer du att älska Ohmbets MMA Pick’Em där du kan satsa så lite som 10 kr för en chans att ta hem hela 25 000 kr under helgens gala!

Pick’Em kan liknas vid Stryktipset fast för MMA och om du har koll på dina fighters kommer du snabbt att vara i toppen och slåss om storvinsten.


Registrera dig på Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds


Vinn 25000 kr under helgens UFN 124

Den 14 januari kommer UFC att bjuda på 2018 första gala, UFC Fight Night 124, då bland annat de rankade fjäderviktarna Jeremy Stephens och “The Korean Superboy” Doo Ho Choi kommer att ryka ihop i en match som garanterat kommer att bjuda på fyrverkerier från första sekund.

Stephens kommer från en imponerande vinst över den före detta WEC-mästaren Gilbert Melendez medan “The Korean Superboy” återvänder till buren efter en av UFCs allra bästa matcher mot Cub Swanson.

Missa inte heller Ohmbets specialodds där du får hela tjugo gånger pengarna om du satsar på norrmannen Emil “Valhalla” Meek i hans efterlängtade match mot supertalangen Kamaru Usman som är den första matchen på huvudkortet.

Totalt kommer 13 matcher att utspela sig under helgens UFC-gala och det betyder att hela 25 000 kr står på spel – Det enda du behöver är att satsa 10 kr för att vara med!


Oddsen

OBS. Oddsen kan ändras – Besök Ohmbet för att se de senaste MMA-oddsen 


Satsa 10 kr – Vinn 25 000 kr! 


Hur fungerar Ohmbets MMA Pick’Em?

  • Vad är MMA Pick’Em? MMA Pick’Em innebär att du spelar på alla matcher på en UFC-gala på en och samma kupong. Har du alla rätt får du inte bara ut din kupongvinst – utan även upp till 25 000 kronor från vinstpotten, allt beroende på antal matcher på galan och hur många andra som vinner.
  • Hur går jag med i MMA Pick’Em? Du går med i MMA Pick’Em genom att lägga ett eller flera multispel med minst 10 kronors insats per kupong. Varje spelare får ha upp till fem kuponger i en och samma omgång.
  • Varför spela MMA Pick’Em? MMA Pick’Em ger dig chansen att vinna stort på dina multispel, mer än någon annan bettingsida! I Pick’Em-utmaningen får du även ut vinster om du endast har ett fel.

UFC Fight Night 124: Tiderna och oddsen inför årets första UFC-gala


Hur vinner man?

Genom att spela i MMA Pick’Em har du chansen att ta hem 5000 kr genom att endast satsa 10 kr. Ta del av utdelningsstrukturen här nedan:

Använd din expertis för att ta hem storvinsten redan idag! Om du vill läsa mer om MMA Pick’Em samt ta del av de gällande reglerna och villkoren kan du klicka dig vidare här.

Där kan du också se vilka spelare som fått flest rätt under alla omgångar samt hur stora vinster som delats ut.

 

Vinn 25 000 kr redan idag – Spela du också!