UFC Fight Night 125 är ännu en gala som faller i skymundan av den långa rad av events som anordnas i årets första kvartal. UFN 125 bjuder dock på en hel del bra matcher och det finns också ett par bets som kan vara intressanta att titta närmare på.

Här listar vi våra bets inför UFC Fight Night 125: Machida vs. Anders


UFC Fight Night 125: Machida vs. Anders – Kolla in tiderna och oddsen!


Alan Patrick (1.43) vs. Damir Hadzovic (3.00)

Alan Patrick förtjänar att vara favorit i denna match, han är en stark brottare med ett svart bälte i jiu-jitsu och han har sett riktigt bra ut i sina senaste matcher. Hadzovic är dock en riktigt bra all-around fighter som hela tiden hotar med knän, något som Marcin Held fick smaka på under UFC Stockholm. Hadzovic med ännu ett avslut?

Thiago Santos (1.35) vs. Anthony Smith (3.45)

Ännu en match där vi håller med om vinnaren men oddsen gör att vi ändå väljer att betta på matchens underdog. Thiago Santos har sett ut som en maskin i sina senaste matcher och har avslutat tre motståndare i rad, däribland Jack Hermansson. Hans motståndare Anthony Smith tar också med sig tre raka TKO-vinster där han också visat att han håller huvudet kallt och har en bra haka. I vår mening är siffrorna lite missvisande då Smith definitivt har vad som krävs för att avsluta en match.


Registrera dig på Ohmbet – Få 200 % i MMA-bonus!Spela riskfritt på UFC med Ohmbet – Pengarna tillbaka om du förlorar!


Lyoto Machida (3.30) vs. Eryk Anders (1.37)

Lyoto Machida har definitivt sett sina bättre dagar och han har just nu en förlustsvit på tre raka då han ställs mot den obesegrade Eryk Anders, en kraftfull och explosiv fighter med KO-kraft. Hade vi sett gamla Machida så hade man kunnat se honom vinna den här matchen då han enkelt hade kunnat använda sin kvickhet till att väja attacker och kontra. Den senaste tiden har han dock sett slö ut och det har resulterat i tre matcher där han blivit avslutad. Det bådar inte gott för “The Dragon” och här kommer vi betta på helt i Anders favör.

Kombinationer

  1. Hadzovic via TKO – 4.23
  2. Anthony Smith via TKO – 4.92

Totalt: 20.81 i odds


  1. Hadzovic via TKO – 4.23
  2. Anthony Smith via TKO – 4.92
  3. Erik Anders via TKO (1.67)

Totalt: 34.76 i odds


 

Glöm inte att livebetta under galan

Hur kommer du betta?