Helgens UFC Fight Night 126: Cerrone vs. Medeiros ser inte mycket ut på pappret men dem som hänger med i UFC-svängen kommer säkerligen att känna igen ett par namn som är värda att kika lite närmare på.

Vi kommer självklart att betta på denna galan och här följer ett par rekommendationer som vi kommer satsa en slant på:

Steven Peterson (2.75) vs. Brandon Davis (1.50)

Förstår inte riktigt varför oddsen är satta så högt för Peterson men antagligen för att han förlorade sin match under Dana Whites Tuesday Night Contender Series.

Han visade dock att han har ett rejält krigarhjärta och fortsätter framåt även när han blir träffad med några riktiga bomber. Det är dessa två förmågor som jag tror kommer ställa till med problem för Davis som inte imponerade särskilt mycket i sin UFC-debut och som dessutom hoppar in som ersättare, under en månad efter sin senaste match.

Davis är definitivt ett namn att hålla ögonen på och chansen är stor att han kommer att briljera med snygga kombinationer och huvudsparkar men oddsen är lite för bra för att inte satsa en liten slant på Peterson och hoppas att han säkrar nedtagningarna – hans väg till vinst i denna match.


UFC Fight Night 126 – Kolla in tiderna och oddsen inför helgens UFC-gala


Marcin Tybura (1.75) vs. Derrick Lewis (2.17)

Vi hade hoppats att oddsmakarna hade hoppat på Lewis-hypen och gett oss Tybura som underdog men mycket riktigt så har de polacken som favorit i den delade huvudmatchen.

Lewis har definitivt utvecklats massor under sin UFC-karriär men han saknar fortfarande några viktiga förmågor för att ta sig till toppen: TDD, groundgame och kondition.

Det betyder självklart inte att “The Black Beast” kommer att vara helt chanslös mot Tybura men vi tror att denna matchen kommer att avgöras på mattan och att det kommer vara polacken som kommer att ligga överst och dränera amerikanen på energi.

Tybura brukar inte försöka sig på många nedtagningar men då han denna gång slipper oroa sig för submissions kan vi mycket väl få se honom ta matchen till mattan för att neutralisera Lewis vilda stil.

Det kommer inte bli snyggt men Tybura kommer att få det gjort.


Superkampanj: Spela riskfritt för 500 kr – Pengarna tillbaka om du förlorar!Donald Cerrone (1.80) vs. Yancy Medeiros (2.10)

Under andra omständigheter hade vi definitivt lutat mer åt hawaiianen Medeiros. Han har den senaste tiden visat att han har vad som krävs för att hänga med några av de medelstora namnen i divisionen och i sin senaste match kom han att imponera stort med en ännu en TKO-vinst.

Frågan är om Medeiros har återhämtat sig tillräckligt från den senaste matchen där han trots allt tog ganska mycket stryk. Medeiros har också en tendens att äta ganska mycket sparkar och slag, något som kan visa sig ha förödande effekt mot en fighter som Cerrone som definitivt kommer att pressa på med sin muay thai.

Hade Medeiros haft mer tid att återhämta sig hade vi säkerligen satsat mer på honom men det faktum att han var i ett krig senast (och dessutom gillar att stå och utbyta slag) gör att vi kommer lägga en slant på “Cowboy”.


UFC Fight Night 126 – Kombo

Vinnare: Peterson, Tybura och Cerrone ger 8.66 i odds. Skulle du satsa en hundring på denna kombination så får du tillbaka 866 kr. Helt okej utdelning!


Du vet väl att du kan spela HELT RISKFRITT för upp till 500 kr med hjälp av Ohmbet? Följ denna länk och kom ihåg att du får pengarna tillbaka om du skulle förlora! 

Passa även på att livebetta på UFC Fight Night 126, det är ett riktigt bra sätt att kunna tjäna pengar online och använda din expertis för att utöka spelkassan.