Om du tycker om UFC och gillar att betta så kommer du att älska Ohmbets MMA Pick’Em där du kan satsa så lite som 10 kr för en chans att ta hem hela 25 000 kr.

Pick’Em kan liknas vid Stryktipset fast för MMA och om du har koll på dina fighters kommer du snabbt att vara i toppen och slåss om storvinsten.


Registrera dig på Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds


Vinn 25 000 kr under UFC on FOX 26

I helgen kommer två före detta mästare att göra upp då den före detta welterviktsmästaren Robbie Lawler kommer att ta sig an den före detta lättviktsmästaren Rafael dos Anjos.

Vinnaren har redan blivit lovad nästa titelmatch mot den regerande mästaren Tyron Woodley och det betyder att vi säkerligen kommer att bli bjudna på ett rejält krig mellan två av divisionens mest talangfulla kämpar.

I den delade huvudmatchen kommer vi att få se topprankade Ricardo Lamas ta sig an Team Alpha Male-fightern Josh Emmett i en spännande match som kan komma att röra om i fjäderviktsrankingen.

Huvudkortet bjuder även på en galen match mellan två orädda strikers i form av Santiago Ponzinibbio och den alltid lika underhållande “Platinum” Mike Perry.

Med på huvudkortet är även Glover Teixeira och Misha Cirkunov som både är ute efter att återvända till vinstkolumnen och fortsätta klättra mot toppen.


Läs mer: Helgens UFC on FOX 26 – Matcher att betta och vinna på!


Oddsen

OBS. Oddsen kan ändra – Besök Ohmbet för att se de senaste MMA-oddsen 

Hur fungerar Ohmbets MMA Pick’Em?

  • Vad är MMA Pick’Em? MMA Pick’Em innebär att du spelar på alla matcher på en UFC-gala på en och samma kupong. Har du alla rätt får du inte bara ut din kupongvinst – utan även upp till 25 000 kronor från vinstpotten, allt beroende på antal matcher på galan och hur många andra som vinner.
  • Hur går jag med i MMA Pick’Em? Du går med i MMA Pick’Em genom att lägga ett eller flera multispel med minst 10 kronors insats per kupong. Varje spelare får ha upp till fem kuponger i en och samma omgång.
  • Varför spela MMA Pick’Em? MMA Pick’Em ger dig chansen att vinna stort på dina multispel, mer än någon annan bettingsida! I Pick’Em-utmaningen får du även ut vinster om du endast har ett fel.

Vinn en drömresa till Las Vegas och se UFC 219 Live!


Hur vinner man?

Genom att spela i MMA Pick’Em har du chansen att ta hem 25 000 kr genom att endast satsa 10 kr. Ta del av utdelningsstrukturen här nedan:

Använd din expertis för att ta hem storvinsten redan idag! Om du vill läsa mer om MMA Pick’Em samt ta del av de gällande reglerna och villkoren kan du klicka dig vidare här.

Där kan du också se vilka spelare som fått flest rätt under alla omgångar samt hur stora vinster som delats ut.

 

Vinn 25 000 kr redan idag – Lycka till!