Helgens UFC on FOX 27: Jacare vs. Brunson kommer att bjuda på tolv matcher och det betyder att du har chansen att vinna hela 25 000 kr med hjälp av Ohmbets MMA Pick’Em.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla om pengarna är att satsa 10 kr på en tipsrad inför helgens UFC-gala.


UFC on FOX 27 – Kolla in tiderna och oddsen inför helgens gala!


Vinn 25 000 kr under helgens UFC-gala

I helgens huvudmatch kommer två av mellanviktsklassens toppnamn att göra upp på nytt då Ronaldo “Jacare” Souza kommer att möta Derek Brunson i en returmatch. De två kämparna möttes för över fem år sedan i Strikeforce och då gick “Jacare” hem med vinsten via KO.

Kommer brasilianaren att kunna besegra Brunson igen eller kommer Brunson att förlänga sin vinstsvit till tre raka efter att ha knockat både Dan Kelly och Lyoto Machida?

I kvällens delade huvudmatch kommer topp 15-rankade Dennis Bermudez att försöka återvända till vinstkolumnen efter två förödande förluster i rad.

Han är förhandstippad vinnare men kommer definitivt att bli utmanad av Andre Fili som tar med sig en vinst över Artem Lobov i bagaget.

Totalt står 25 000 kr på spel – Din insats kan vara så liten som 10 kr!


VIDEO: Höjdpunkterna från invägningen inför helgens UFC on FOX 27


Oddsen

OBS. Oddsen kan ändras – Besök Ohmbet för att se de senaste MMA-oddsen!

Satsa 10 kr – Vinn 25 000 kr! 


Hur fungerar Ohmbets MMA Pick’Em?

  • Vad är MMA Pick’Em? MMA Pick’Em innebär att du spelar på alla matcher på en UFC-gala på en och samma kupong. Har du alla rätt får du inte bara ut din kupongvinst – utan även upp till 25 000 kronor från vinstpotten, allt beroende på antal matcher på galan och hur många andra som vinner.
  • Hur går jag med i MMA Pick’Em? Du går med i MMA Pick’Em genom att lägga ett eller flera multispel med minst 10 kronors insats per kupong. Varje spelare får ha upp till fem kuponger i en och samma omgång.
  • Varför spela MMA Pick’Em? MMA Pick’Em ger dig chansen att vinna stort på dina multispel, mer än någon annan bettingsida! I Pick’Em-utmaningen får du även ut vinster om du endast har ett fel.

UFC on FOX 27: Jacare vs. Brunson – Vem vinner huvudmatchen?


Hur vinner man?

Genom att spela i MMA Pick’Em har du chansen att ta hem 25 000 kr genom att endast satsa 10 kr. Ta del av utdelningsstrukturen här nedan:

Använd din expertis för att ta hem storvinsten redan idag! Om du vill läsa mer om MMA Pick’Em samt ta del av de gällande reglerna och villkoren kan du klicka dig vidare här.

Där kan du också se vilka spelare som fått flest rätt under alla omgångar samt hur stora vinster som delats ut.

 

Vinn 25 000 kr redan idag – Spela du också!