Det har varit några tvära vändningar för både Valentina Shevchenko och Joanna Jedrzejczyk men nu står det klart (än en gång) att de kommer att mötas under UFC 231 den 8 december.De två talangerna har redan mötts ett antal gånger i muay thai men detta blir första gången som de möts i MMA. Inför titelmatchen i kvinnlig flugvikt så är det Shevchenko som öppnar upp som kraftig favorit:

 

Shevchenko (1.35) vs. Joanna (3.45)

 


UFC 231: Shevchenko vs. Joanna

Joanna kommer att försöka att bygga på sin vinst i slutet av juli då hon besegrade Tecia Torres via enhälligt domslut. Det var hennes första vinst efter att besegrats två gånger i rad av den regerande mästarinnan Rose Namajunas, först via TKO och sedan via domslut.

Shevchenko tar också med sig en vinst i bagaget då hon i februari körde över nykomligen Priscila Cachoeira och vann via submission i andra ronden. Dessförinnan hade hon gått ännu en jämn match mot bantamviktsmästarinnan Amanda Nunes.

Shevchenko har tre vinster över Joanna i muay thai och är vida ansedd att vara en av världens bästa muay thai-utövare. Kommer hon även att kunna besegra den före detta mästarinnan i buren?

 

Vem tror du vinner?