Jag måste säga att jag aldrig betygsatt Smith högt, men i sina två senaste slagsmål bevisade han att han är en verkligt farlig man. Lionheart är inte den mest tekniska killen där ute, men han är väldigt snabb, kraftfull och ger aldrig upp.
Smith gillar att finta jabs för att orsaka sin motståndares reaktion och sedan släppa loss höger kors. Han mår bra både i kickboxningsområdet och i fickan, men i denna kamp borde han leta efter slagsmål, eftersom Rakic ​​är den mer tekniska killen.
Amerikanern använder anständigt benen, främst riktad kalv och kropp med frispark. Jag tror att det finns en bra chans att han kommer att ha några framgångar med bensparker mot Rakic, som inte kunde undvika dem och fick en enorm blåmärke på kalven i sin senaste kamp.
Aleksandar verkar vara den mer begåvade anfallaren med kraftfull uppercut och overhand. Ibland använder han en mitt- eller huvudspark – Jimi Manuwa kände kraften i det och betalade ett stort pris. Jag tror att den största chansen för Rakic ​​att vinna är att hålla kampen på kickboxningsavstånd.
Båda kämparna fick solid konditionsträning, jag förväntar mig inte att någon ska gasa ut tidigt där. Smith saktade ner mycket i sin senaste match med Glover Teixeira, men i den kampen landade brasilianern massor av skott i kroppen. Rakic ​​kan ha liten kardiofördel här.
Jag kan inte riktigt säga vem som kommer att ha brottfördelar, men vem som gör borttagningen borde kunna kontrollera kampen på marken. Jag kan se antingen Smith vinna med någon bakre naken choke och Rakic ​​med mark och pund.
En sak som berör mig är Smiths sista kamp. För 3,5 månader sedan tog han enorma skador mot Glover. Jag är inte säker på om hans hjärna helt återhämtat sig från det. Det är möjligt att han blir klar snabbt.
Med detta sagt tycker jag inte att Rakic ​​förtjänar att vara 1.33 favorit – speciellt i en 3-runda-kamp. 3.30 är jag inte särskilt upphetsad, men jag tycker att Smith är värt ett litet stek.
Mitt val: Anthony Smith
Ohmbet-odds: 3.30 (underförstådd sannolikhet = 30%)
Min sannolikhet: 35%

Artikel skriven av Maciej Grochowski