Nu är det inte långt kvar till bröderna Teymur kliver in i buren och tar sig an varsin motståndare under UFC Fight Night 131, också känd som UFC Utica. Denna galan kommer definitivt inte att dra lika många ögon till sig men det är fy skam då det finns ett stort antal högintressanta matcher att se och betta på.

Sverige har exempelvis både Daniel och David Teymur som fightas på kvällens huvudkort och prelims. Daniel stiger in i buren för andra gången då han tar sig an hemmafavoriten Julio Arce medan hans lillebror David kommer att möta MMA-veteranen Nik Lentz.

Självklart får du inte heller missa huvudmatchen mellan topprankade bantamviktarna Jimmie Rivera och Marlon Moraes som definitivt kommer att bjuda på en underhållande match. I kvällens delade huvudmatch kommer vi också att få se en väldigt spännande match mellan Gregor Gilliespie och Vinc Pichel som kan komma att visa en framtida utmanare i lättviktsklassen.

Totalt kommer galan att bjuda på hela 13 matcher och du behöver inte ens pricka in alla matcherna för att vara med och tävla om tusentals kronor i Ohmbets MMA Pick’Em!


UFC Utica med Daniel och David Teymur – Kolla in tiderna, oddsen och matchkortetOhmbets MMA Pick’Em – 50 000 kr i potten!

För att vara med och tävla om 50 000 kr behöver du endast tippa hela matchkortet med tio kronor som insats. Ohmbets Pick’Em kan liknas som Stryktipset fast för MMA och du kan vara med och vinna pengar vid varje UFC-gala.

Det är enkelt att vara med och delta i Pick’Em:

  1. Besök Ohmbet och gå in på “UFC PickEm“. Klicka dig från “Sport” –> MMA –> UFC Pick’Em. Klicka här för en snabblänk!
  2. Satsa minst 10 kr på din tipsrad. Kom ihåg att satsa på alla matcherna på en och samma kupong. Systemspel är inte tillåtet, endast kombinationer.

MMA Pick’Em – Utdelningsstruktur

Prispotten ändras från gala till gala och baseras på antal matcher på matchkortet. Utdelningen påverkas också av hur många som haft lika många rätt vid varje omgång.

  • Alla rätt ger dig 80 % av den aktuella prispotten
  • Ett fel ger dig 20 % av den aktuella prispotten

 

50 000 kr i prispotten – Vad väntar du på?!