Det ser ut som att UFC Fight Night 139 kommer att bli en kväll full av våldsamheter. Inte nog med att Frankie Edgar vs. “The Korean Zombie” är inbokad och klar för huvudmatchen, nu kan UFCs president också bekräfta att en match mellan Donald “Cowboy” Cerrone och Mike Perry är klar för samma gala!

“Cowboy” vs. “Platinum” är planerad att gå av stapeln den 10 november i samband med UFCs 25 års jubileum och vi kan säkerligen förvänta oss att en mängd av spännande matcher kommer att bokas in innan galan är klar.

“Cowboy” Cerrone var senast i buren då han förlorade ett domslut mot Leon Edwards i Kallang, Singapore. Cerrone har nu förlorat fyra av sina fem senaste matcher och behöver desperat en vinst för att hålla sig kvar i toppskiktet av divisionen.

“Platinum” Perry tog i sin tur hem en delad domslutvinst över Paul Felder under UFC 226. Det var en imponerande och blodig insats från amerikanen som gjorde att han bröt sin förlustsvit på två raka där han förlora två domslut mot Santiago Ponzinibbio och Max Griffin.

Så här ser UFC Fight Night 139 ut för närvarande:

  • Lättvikt: #3 Frankie Edgar vs. #9 Chan Sung “The Korean Zombie” Jung
  • Weltervikt: Donald “Cowboy” Cerrone vs. “Platinum” Mike Perry