Video: Dan Hardy analyserar huvudmatchen mellan Miocic vs. Cormier

0

Den 7:e juli kommer en av organisationens största matcher att ta vid då tungviktsmästaren Stipe Miocic kommer att försvara sin titel mot lätt tungviktsmästaren Daniel Cormier.

Trots att titelmatchen mellan de två mästarna kanske inte får samma bevakning som andra toppmatcher i organisationen så är det sannerligen en supermatch i ordets sanna bemärkelse.

Oavsett vem som vinner så kommer UFC-historia att vara skriven efter att de båda kämparna lämnar buren. Miocic kan komma att bygga på sitt arv som en av världens bästa tungviktare medan Cormier kan cementera sin plats som en av organisationens toppfighters, alla kategorier.

Vem tror du då kommer att lämna tungviktsmatchen med bältet kring sin midja? Vi har gjort en bettinganalys av titelmatchen och det finns även en rejäl superkampanj där Ohmbet – Bettingsidan världens bästa UFC-odds ger dig 1000 kr i riskfritt spel om du tror att Miocic förlänger sin vinstsvit till sju raka.

För att bättre kunna göra dig en bild av hur matchen kan komma att utspela sig så kan du även ta del av Dan Hardys analys av titelmatchen i tungvikt.

Den före detta UFC-fightern Hardy är en expert när det kommer till att gå på djupet av matcher och kommer säkerligen att ge dig ytterligare perspektiv inför helgens betting.

Enjoy!


UFC 226 Betting Breakdown: Ska man satsa på Miocic eller Cormier?The Ultimate Fighter 27-finalen
Kolla in oddsen, tiderna och matchkortet!